Αγίου Πνεύματος 2020: Πότε πέφτει και τι ισχύει για τις μετακινήσεις

Πότε πέφτουν οι επόμενες αργίες του 2020


ΕΛΛΑΔΑ
19:28
27/05/2020
Αγίου Πνεύματος 2020: Πότε πέφτει και τι ισχύει για τις μετακινήσεις
3
loading

Τα ημερολόγια του 2020 έχουν «σημαδεμένη» την 8η Ιουνίου ως την ημέρα που πέφτει φέτος η γιορτή του Αγίου Πνεύματος. Στο Δημόσιο έχει οριστεί ως επίσημη αργία, ενώ οι ιδιωτικές επιχειρήσεις και τα καταστήματα θα λειτουργήσουν κανονικά, σε περίπτωση που το επιθυμούν.

Με δεδομένη την άρση των περιοριστικών μέτρων και τη δυνατότητα ταξιδιών, πολλοί πολίτες αναμένεται να επισκεφθούν τα χωριά και τα εξοχικά τους για το τριήμερο (6-8 Ιουνίου).

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλα τα μέσα μεταφοράς, ενώ το ίδιο ισχύει και στις αερομεταφορές.

Υπενθυμίζεται ότι, για τις σιδηροδρομικές μεταφορές και τις μετακινήσεις με υπεραστικά ΚΤΕΛ, τουριστικά λεωφορεία, λεωφορεία ιδιωτικής χρήσης επιτρέπεται η πλήρωση των θέσεων έως 50%, μέχρι την 31η Μαΐου.

Στα πλοία εφαρμόζεται πρωτόκολλο επιβατών, βάσει του οποίου το κάθε ένα από αυτά μπορεί να φιλοξενεί μόνο το 50% των επιβατών, εκτός αν πρόκειται για πλοίο με καμπίνες που το ποσοστό αυτό γίνεται 55%.

Οι επόμενες αργίες του 2020

Η αμέσως επόμενη επίσημη αργία του έτους είναι η Κοίμηση της Θεοτόκου στις 15 Αυγούστου 2020, ημέρα Σάββατο.

Ακολουθούν η 28η Οκτωβρίου 2020, Τετάρτη, τα Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή, και η δεύτερη ημέρα Χριστουγέννων, 26 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΌΣ

  Οι εργαζόμενοι στον τουρισμό απαιτούν αποπυρηνικοποιημενα ξενοδοχεία να αποχωρήσουν τα Αμερικανικά στρατεύματα κατοχής από τις πισίνες και τα ιμπεριαλιστικά σχέδια του ΝΑΤΟ για μεγαλύτερη ενέργειά στον κλάδο . YANKEES GO HOME I CAN\'T BREATHE.

 2. avatar Με υγεια και χαρα

  Καλή διάθεση να υπάρχει όσοι ευνοούμενοι χαρούν το τριήμερο και όσοι θα εργάζονται .Η μάσκα φυσικά παραμένει με ένα κατά εσωτερικά αποτυπώνεται το κραγιόν από τα γυναικεία προσωπακια.

 3. avatar l.v.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ !!!
  ....μωρέ θά \' ρθει και δεύτερο και .....
  ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ;

  ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ; μόνο σάββατο ;
  και η επόμενη και η μεθεπόμενη
  και καμιά δεκαριά ακόμα............

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει