Το γνωστό εστιατόριο Αθήρι στον Κεραμεικό, του σεφ Αλέξανδρου Καρδάση, έκλεισε σήμερα τον κύκλο του έπειτα από 13 χρόνια.

Με ανακοίνωση στο Facebook οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου ανέφεραν τους λόγους για το τέλος εποχής της επιχείρησής του.

Αναλυτικά: «Μερικές φορές μία τόσο μεγάλη αλλαγή όπως αυτή που επέφερε η πανδημία του κορωνοϊού στην καθημερινότητα μας -με όλο τον ελεύθερο χρόνο και το σοκ που περιλαμβάνει- μπορεί να γίνει αφορμή και για μία μεγάλη προσωπική απόφαση.

Πριν από 13 χρόνια τέτοια εποχή βρήκαμε αυτόν τον χώρο στον Κεραμεικό με τον πανέμορφο κήπο και αποφασίσαμε να ανοίξουμε το νέο Αθήρι.

Γνωρίσαμε μεγάλη επιβράβευση και ικανοποίηση, περάσαμε επίσης μεγάλες δυσκολίες, παλέψαμε με πολύ προσωπική προσπάθεια και δουλειά, εξελιχθήκαμε και καταφέραμε να κρατήσουμε σταθερές τις βασικές μας αξίες – μαγειρικές και επιχειρηματικές.

Ήρθε λοιπόν η στιγμή να ωριμάσουν νέες σκέψεις και επιθυμίες, να χτίσουμε νέες συνεργασίες, να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με το φαγητό, τις πρώτες ύλες και τη μαγειρική, να ξεκινήσουμε μια νέα διαδρομή και να υλοποιήσουμε τα μελλοντικά μας σχέδια, που άλλωστε κι αυτά επαναπροσδιορίζονται με τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται.

Το Αθήρι στον Κεραμεικό κλείνει τον κύκλο του και δεν θα ξανανοίξει στις 25 Μαΐου.

Σας ευχαριστούμε όλους για την χαρά και την επιβεβαίωση που μας δώσατε.

Αλέξανδρος Καρδάσης
Ελένη Χλιόβα Μπιτζάνη».

Μερικές φορές μία τόσο μεγάλη αλλαγή όπως αυτή που επέφερε η πανδημία του κορωνοϊού στην καθημερινότητα μας -με όλο τον…

Δημοσιεύτηκε από Athiri restaurant στις Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.