H Grande Security, με πάνω από 20 χρόνια λειτουργίας είναι μια ηγετική εταιρεία στο χώρο παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες των πελατών-συνδρομητών και προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις χάρη στην υψηλή τεχνογνωσία του ομίλου και των στελεχών του.

Σε συνεργασία με πάνω από 300 αυστηρά επιλεγμένες εταιρείες συστημάτων ασφαλείας, προσφέρει ασφάλεια, σιγουριά, ποιότητα και αξιοπιστία, μέρα και νύχτα, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

Η Grande Security διαθέτει κέντρο επιχειρήσεων που πληροί όλες της προδιαγραφές και με πιστοποίηση ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008. Ακόμη, πολυάριθμο ανθρώπινο δυναμικό άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο, όλα τα πιστοποιητικά και κρατικά έγγραφα από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, αλλά και νέα πρωτοποριακά μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας τελευταίας γενιάς όπως είναι οι δέκτες της Surgard System, ASB Security και της Honeywell.

Επιπλέον, η εταιρεία εξοπλίζεται με συστήματα υποστήριξης τάσεως, τηλεφωνικά κέντρα με καταγραφή φωνής, μεγάλο αριθμό τηλεφωνικών γραμμών για τη λήψη και την επικοινωνία ειδικά σε περιόδους αιχμής. Επίσης, ειδικά κατασκευασμένο δικτυακό λογισμικό «FROUROS ΙΙ» για την ταχύτερη και αρτιότερη διαχείριση του κέντρου λήψης σημάτων και εικόνας, μηδενίζοντας τις πιθανότητες ανθρώπινου λάθους και συνεχώς εξελισσόμενο.

Πολλές καινοτομίες όπως λήψη σημάτων μέσω IP, GSM, GPRS, MULTIPLE WAY, αναγνώριση κλήσης στα εισερχόμενα σήματα, λήψη εικόνας από τον προστατευόμενο χώρο στο ίδιο λογισμικό διαχείρισης του κέντρου επιχειρήσεων, εξαψήφιο κωδικό συνδρομητή και άλλα πολλά, παρέχονται από την Grande Security.