Η πανδημία έχει φέρει μεγάλες αλλαγές και μας έχει οδηγήσει στην τροποποίηση των καθημερινών μας συνηθειών: Από τον τρόπο που μετακινούμαστε μέχρι τον τρόπο που πραγματοποιούμε τα ψώνια μας απο το σούπερ μάρκετ.

Μέσα σε αυτό το κλίμα έχουμε διαπιστώσει ότι μπορούμε πολλά, όταν πράττουμε ορθά με συναίσθηση και με αλληλεγγύη. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες πάμε ένα βήμα μπροστά και δρούμε με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας.

Σε αυτό το πλαίσιο και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Ελληνική κοινωνία ο Μασούτης παρουσιάζει το νέο ηλεκτρονικό του κατάστημα. Ανταποκρινόμενος στις νέες συνήθειες κι επιλογές των καταναλωτών με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητάς του, ο Μασούτης στέκεται δίπλα στο πλευρό των καταναλωτών και δίνει σε όλους τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις αγορές τους εύκολα και γρήγορα με ένα κλίκ.

Ο καταναλωτής μπορεί να περιηγηθεί στο νέο eshop και να επιλέξει απο την τεράστια ποικιλία προϊόντων που προσφέρει η αλυσίδα.

Αφού επιλέξετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας, δίνετε την παραγγελία σας και ο Μασούτης σας τα παραδίδει στο χώρο σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ (με ελάχιστη αξία παραγγελίας 40€).

Εναλλακτικά μπορείτε για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση και ευελιξία του χρόνου σας να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα. Εφόσον έχετε ήδη επιλέξει τα προιόντα σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε απο το κατάστημα και απλά να τα παραλάβετε. Συνδυάστε την παραλάβη των αγορών σας με την καθημερινή σας βόλτα ή την επιστροφή σας απο τη δουλειά, γρήγορα και εύκολα. Για να προβείτε σε αυτό τον τρόπο παραλαβής κατά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας, επιλέγετε  «παραλαβή από κατάστημα». Μόλις η παραγγελία ετοιμαστεί και είναι έτοιμη για παράδοση γίνεται αυτόματη ενημέρωση με SMS και e-mail.

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής κατά την παράδοση (με μετρητά ή κάρτα).

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε 45 πόλεις καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο μία μεγάλη μερίδα καταναλωτών και όχι μόνο όσους μένουν στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει την πρόθεση της εταιρείας να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις τρέχουσες συνθήκες, θέτοντας ως βασική προτεραιότητα τη διευκόλυνση των καταναλωτών για αγορά βασικών προϊόντων.

Ο Μασούτης ανταποκρίθηκε απο την αρχή στην κρίση του ιού διασφαλίζοντας την προστασία της υγείας του καταναλωτικού κοινού αλλά και των υπαλλήλων της εταιρίας στο πλαίσιο διαδικασιών που εφαρμόζονται. Η αλυσίδα τηρεί όλους τους προβλεπόμενους κανόνες ασφαλείας και ακολουθεί τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Πολίτη.

Επίσης, για την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού προχώρησε σε νέες προσλήψεις κι επάνδρωσε τα ηλεκτρονικά τμήματα ώστε να καλυφθούν οι υπεραυξημένες ανάγκες που διαμορφώθηκαν.

Προκειμένου να εξυπηρετηθούμε καλύτερα και ασφαλέστερα αλλά και να προστατέψουμε εμάς και την οικογένειά μας επιλέγουμε να πραγματοποιήσουμε τις αγορές μας εύκολα και με ασφάλεια απο το σπίτι μέσα απο το νέο eshop του Μασούτη.