Το κρεοπωλείο «Δούκας» βρίσκεται στο Μαρούσι από το 1997 και προμηθεύει τους πελάτες του με εκλεκτά κρέατα ελληνικής προέλευσης, από διαλεχτές φάρμες της Στερεάς Ελλάδας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η ιστορία του κρεοπωλείου ξεκινά από το 1940, στην Αγία Τριάδα Λιβαδειάς, με τον παππού της οικογένειας να ξεκινά μια παράδοση στην αγορά κρέατος. Ο γιος του και σημερινός ιδιοκτήτης, Γιώργος Δούκας διατηρεί σήμερα την επιχείρηση μαζί με το δικό του γιό, Δημήτρη, την τρίτη πλέον γενιά, στο Μαρούσι.

Το κρεοπωλείο «Δούκας» φημίζεται για το μεράκι και τη μαεστρία των ιδιοκτητών του, καθώς οι σεφταλιές, το κεμπάπ, το κοκορέτσι και τα χωριάτικα λουκάνικα παραγωγής το κατατάσσουν υψηλά στις προτιμήσεις των καλοφαγάδων. Τα προϊόντα αυτά φτιάχνονται από τον κύριο Γιώργο και τη σύζυγο του Μαρία και χρησιμοποιούν αγνές και ποιοτικές ύλες για την καλύτερη γευστική απόλαυση.

Για το γιορτινό σας τραπέζι προμηθευτείτε από το κρεοπωλείο «Δούκας» γαλοπούλα και χοιρίδιο Τρικάλων, στις καλύτερες τιμές και η απόλαυση των πιάτων σας είναι εγγυημένη!

Το κρεοπωλείο «Δούκας» βρίσκεται στο Μαρούσι, Γεωργίου Κονδύλη 18. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210.8027616 – 210.8028366 και σελίδα στο Facebook.