Η μάχη που δίνουν καθημερινά οι γιατροί και οι νοσηλευτές στα νοσοκομεία της χώρας για να σώσουν ανθρώπινες ζωές από την ασθένεια του κορονοϊού είναι τιτάνια.

Όλοι μαζί προσπαθούν πολλές φορές στερώντας ώρες από τον ελεύθερο τους χρόνο να κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι. Μοιράζονται μαζί στιγμές χαράς αλλά και στιγμές πόνου όταν κάποιος συνάνθρωπος μας δεν τα καταφέρνει.

Μια στιγμή χαράς λοιπόν σημειώθηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης.Όχι, δε σώθηκε κάποιος άνθρωπος αλλά κάποιος γιατρός γιόρτασε τα γενέθλια του στη βάρδια του. Και οι συνάδελφοι του γιατροί και νοσηλευτές  ήταν μαζί του. Με μια τούρτα στα χέρια, γιατροί και νοσηλευτές τραγούδησαν το «Χρόνια Πολλά», στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας.

Το βίντεο μοιράστηκε στα social media, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. «Στο Νοσοκομείο Ξάνθης, γιατροί, νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό δίνουν καθημερινά μεγάλη μάχη με εξαιρετικά αποτελέσματα. Και πάνω από όλα είναι μια οικογένεια. Γενέθλια γιατρού πτέρυγας COVID-ΓΝ ΞΑΝΘΗΣ», έγραψε ο υπουργός.

Νοσοκομείο Ξάνθης

Στο Νοσοκομείο Ξάνθης, γιατροί, νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό δίνουν καθημερινά μεγάλη μάχη με εξαιρετικά αποτελέσματα. Και πάνω από όλα είναι μια οικογένεια. Γενέθλια γιατρού πτέρυγας COVID-ΓΝ ΞΑΝΘΗΣ ⤵️Χρόνια Πολλά!

Posted by Vassilis Kikilias on Sunday, April 19, 2020