Οριστική παύση λειτουργίας των χιονοδρομικών κέντρων Παρνασσού και Βόρα – Καϊμακτσαλάν

Η απόφαση ελήφθη στα πλαίσια απαγόρευσης του συγχρωτισμού και των μαζικών συναθροίσεων»


ΕΛΛΑΔΑ
16:19
09/04/2020
Οριστική παύση λειτουργίας των χιονοδρομικών κέντρων Παρνασσού και Βόρα - Καϊμακτσαλάν
3
loading

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. ανακοίνωσε την οριστική παύση λειτουργίας των χιονοδρομικών κέντρων Παρνασσού και Βόρα - Καϊμακτσαλάν για την περίοδο 2019-20.

Όπως τονίζεται σχετικά «η εταιρεία εφαρμόζει αυστηρά τα μέτρα πρόληψης και προστασίας που έχει λάβει η ελληνική Πολιτεία στο πλαίσιο του περιορισμού διάδοσης του κορονοϊού COVID-19 στην ελληνική επικράτεια, μεταξύ των οποίων το κλείσιμο των χιονοδρομικών-αθλητικών κέντρων, των ακτών, των μουσείων, την απαγόρευση των μαζικών συναθροίσεων σε ανοικτούς χώρους, κ.ά.

Μετά την ανακοίνωση της προσωρινής παύσης λειτουργίας των Χιονοδρομικών μας Κέντρων Παρνασσού (Κελλάρια και Φτερόλακας) και Βόρα -Καϊμακτσαλάν, δυστυχώς, και παρά το γεγονός πως υπάρχει ακόμη άφθονο χιόνι, προχωρούμε σε οριστική παύση της λειτουργίας μας για την φετινή χιονοδρομική περίοδο 2019-2020, τηρώντας την απαγόρευση του συγχρωτισμού και των μαζικών συναθροίσεων».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Ο “συγχρωτισμού”

  Τι ακριβώς ειναι;
  Να ρωτήσω τον Μπαμπινιώτη;

 2. avatar Κυβέρνηση αχρήστων

  Άλλη μια μαχαιριά στον τοπικό τουρισμό από την κυβέρνηση των αχρήστων. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να απαγορεύσουν την κυκλοφορία καθημερινά από τις 20.00 μέχρι τις 08.00! Δίνοντας την ψευδή εντύπωση στους ξένους tour operators ότι στη βαριά βιομηχανία του ελληνικού τουρισμού υπάρχει πληθώρα θυμάτων από τον κορονοϊό! Πράγμα που δεν ισχύει.

 3. avatar Χαιρετίσματα

  Τώρα κλείνουμε τα χιονοδρομικά;; και μετά λέμε για τις σκανδιναβικές χώρες που τα έχουν κλείσει εδώ και 2 εβδομάδες.....αρε βούρδουλα και φάπες που χρειάζεται ο Ελληνάκος για να συμμαζευτεί.....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει