Αυτό το Πάσχα, τα Marks & Spencer Food «ξεσηκώνουν» μικρούς και μεγάλους με πασχαλινές λιχουδιές και προτάσεις δώρων σε μοναδικές συσκευασίες.

Η σοκολάτα πρωταγωνιστεί σε κάθε επιλογή και μέσα από χαριτωμένα σχέδια μεταφορτώνεται σε Seth ο Βραδύποδας, Ροζ Φλαμίνγκο και Egg Hunt σε μια παιχνιδιάρικη συσκευασία που θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους.

#ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ απολαμβάνοντας στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, προσφέροντας χειροποίητα Sundae Eggs σε σαγηνευτικές γεύσεις καραμέλα με επικάλυψη σοκολάτας, αλλά και raspberry και blackcurrant.

Για όσους προτιμούν πιο κλασσικές γεύσεις, τα M&S Food προτείνουν σοκολατένια πασχαλινά αυγά, όπως το Jumbo Chocolate Button και το Extremely Chocolatey Biscuit Egg με κομματάκια μπισκότου.

Για κάτι διαφορετικό στον …ουρανίσκο, συνοδεύστε το τσάι σας με τα -oh so British!- luxury hot cross buns.

Τώρα και έως τις 10/4/20 θα βρείτε όλα τα Πασχαλινά είδη σε προσφορά 30%! Η προσφορά ισχύει online στο ms.gr και στο κατάστημα M&S Food Γλυφάδας στο City Plaza, για τους κατόχους της M&S Bonus Card.

Φροντίζουμε τους γύρω μας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με ξεχωριστά πασχαλινά δώρα από τα Marks & Spencer Food.

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα M&S Food, κάνοντας με ασφάλεια τις αγορές σας online στο www.m-s.gr.

Για το διάστημα που #ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ, το M&S Food κατάστημα στο City Plaza της Γλυφάδας (Λεωφ. Bουλιαγμένης 85, Γλυφάδα) παραμένει ανοικτό για ότι χρειαστείτε.