Τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να μεταθέσουν σε μεταγενέστερη ημερομηνία τα εισιτήριά τους δίνει η AEGEAN, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι όσοι επιβάτες επιθυμούν για το χρονικό διάστημα από σήμερα Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου έως τις 20 Μαρτίου 2020, μπορούν να αλλάξουν τα εισιτήρια προς οποιοδήποτε προορισμό χωρίς επιβάρυνση.

Ταυτόχρονα αναφέρει ότι οι πτήσεις προς την Ιταλία, στην οποία έχουν παρουσιαστεί πολλά κρούσματα του ιού, θα συνεχιστούν κανονικά.

Αυτή είναι η ανακοίνωση της AEGEAN:

«Για την πληροφόρηση του επιβατικού κοινού, η AEGEAN ενημερώνει ότι όσοι επιβάτες επιθυμούν από σήμερα και έως 20 Μαρτίου 2020, λόγω του κορονοϊού, να μεταθέσουν σε μεταγενέστερη ημερομηνία το εισιτήριό τους, προς οποιοδήποτε προορισμό του δικτύου, μπορούν να το πραγματοποιήσουν χωρίς rebooking fees.

Επίσης ενημερώνουμε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει τις πτήσεις της κανονικά προς όλους τους προορισμούς, συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας, μέχρι νεότερης ενημέρωσης.

Παραμένουμε σε επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες για οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια τυχόν κριθεί αναγκαία».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.