Διασώθηκε έπειτα από επιχείρηση των λιμενικών και τώρα είναι αντιμέτωπος με πρόστιμο.

Ο λόγος για έναν κωπηλάτη από την Άνδρο ο οποίος παρασύρθηκε από τα ρεύματα και κάλεσε τους άνδρες του Λιμενικού να τον σώσουν.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε πως θα πρέπει να πληρώσει γι’αυτό.

Ο ίδιος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha τόνισε: «Σε καμία περίπτωση δεν είχε 7-8 μποφόρ. Κάποια στιγμή έπειτα από αρκετή ώρα που κωπηλατούσα, έπιασε ένα μπουρίνι στιγμιαίο, το οποίο με απομάκρυνε και πλέον δεν είχα τις δυνάμεις να καταφέρω να γυρίσω πίσω. Ο καιρός χειροτέρευε. Προφανώς προτίμησα να καλέσω το Λιμενικό παρά να προσπαθήσω να βγω μόνος μου στην ακτή».

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους άνδρες του Λιμενικού που τον βοήθησαν και όπως ανέφερε τον ενημέρωσαν εκείνη τη στιγμή για το πρόστιμο.

«Μου το είπαν τα ίδια τα παιδιά του Λιμενικού, ότι υπάρχει κάποιο πρόστιμο και πως υπάρχει καταλογισμός του κόστους για το μέσο που κινήθηκε να κάνει τη διάσωση. Το Λιμενικό απασχολήθηκε γύρω στα 15 λεπτά» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha δεν έκρυψε την έκπληξη του για το γεγονός ενώ έδειξε και το βίντεο από τη στατική κάμερα που είχε εγκαταστήσει πάνω στη σανίδα του.

Το Λιμενικό τον καλεί σε απολογία γιατί προκάλεσε άσκοπη κινητοποίηση εν μέσω κακοκαιρίας.