Τριήμερο πένθος κήρυξε στο δήμο Διονύσου, ο δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης, μετά τη δολοφονία με πυροβολισμό εξ επαφής 53χρονου δημοτικού υπαλλήλου, που εργαζόταν στον τομέα της ύδρευσης.

Σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Διονύσου ανέφερε: «Οι τρεις σφαίρες αποτελούν βαρύτατο πλήγμα κατά ολόκληρου του δήμου Διονύσου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και της δημοκρατίας μας συνολικά. Θέλω να εκφράσω τον αποτροπιασμό και τη βαθύτατη θλίψη μου γι’ αυτό το πρωτόγνωρο τραγικό συμβάν. Θέλω ακόμη να μεταφέρω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, τόσο από πλευράς της διοίκησης του Δήμου και των δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων, όσο και των εργαζομένων μας. Η στήριξή μας προς την οικογένεια του εκλιπόντος είναι δεδομένη».

Σήμερα παρέμειναν κλειστές όλες οι υπηρεσίες του δήμου, ενώ αναβάλλεται κάθε προγραμματισμένη εκδήλωση για το επόμενο τριήμερο (27-29/1). Όπως ανακοινώθηκε, η κηδεία του 53χρονου θα γίνει με δαπάνη του δήμου Διονύσου.

Ανακοίνωση, εξέδωσε και ο Σύλλογος Δημοτικών Κοινοτικών Υπαλλήλων (ΣΥΔΗΚΥ), όπου αναφέρονται τα εξής: «Σήμερα γίναμε μάρτυρες μιας άνανδρης και στυγερής δολοφονίας συναδέλφου μας, ο οποίος ευρισκόμενος στο χώρο εργασίας του, εντός του Αμαξοστασίου του Δήμου, έχασε άδικα και αναίτια τη ζωή του. Καταδικάζουμε απερίφραστα την αποτρόπαια και εγκληματική αυτή πράξη. Εκφράζουμε τα πλέον θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του αγαπημένου μας συναδέλφου».