Το αντίο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Θάνο Μικρούτσικο: «Καλά τραγούδια εκεί πάνω»

Ο τραγουδιστής αποχαιρέτησε τον φίλο του με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook


ΕΛΛΑΔΑ
12:18
30/12/2019
Το αντίο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Θάνο Μικρούτσικο: «Καλά τραγούδια εκεί πάνω»
14
loading

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Θάνος Μικρούτσικος δεν ήταν μόνο στενοί συνεργάτες αλλά και στενοί φίλοι.

Ο τραγουδιστής αποχαιρέτησε τον φίλο του με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook.

«Α, ρε φίλε. Βιάστηκες να πας να βρεις τον Νίκο Καββαδία, τον Άλκη Αλκαίο και τον Μάνο Ελευθερίου.
Το ξέρω σου λείψανε. Καλά τραγούδια εκεί πάνω. Ξεσκούριασε το κλειδί του παραδείσου. Βασίλης».

Α, ρε φίλε.Βιάστηκες να πας να βρεις τον Νίκο Καββαδία, τον Άλκη Αλκαίο και τον Μάνο Ελευθερίου. Το ξέρω σου λείψανε. Καλά τραγούδια εκεί πάνω. Ξεσκούριασε το κλειδί του παραδείσου. Βασίλης

Posted by Vasilis Papakonstantinou on Sunday, 29 December 2019

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

14
σχόλια
 1. avatar Ο Θεός είναι αγάπη και δικαιοσύνη

  Ο σταθμός αυτής της ζωής έκλεισε και για τον Θάνο Μικρούτσικο . Ακολουθεί τώρα τη διαδρομή της τελευταίας άφιξης χωρίς άλλη αναχώρηση. Πόσοι άνθρωποι καθώς τον αποχαιρετούμε νομίζουμε ότι εμείς θα είμαστε πάντα εδώ και πάντα θα αποχαιρετούμε! Ακόμα και αν λέμε καλή αντάμωση σα να μην το πιστεύουμε...σα να νιώθουμε ότι έχουμε καιρό ακόμα...Όμως ποιος είναι ο θάνατος; Είναι μία σκοτεινή προσωπικότητα που έχει δικαίωμα στον κάθε άνθρωπο πάνω στη γη να του αφαιρέσει τη ζωή από το σώμα! Και αυτό θα συμβαίνει έως ότου έρθει ξανά ο Χριστός δοξασμένος αυτή τη φορά. Μετά όμως; Το σώμα πάει στο χώμα ή όπου το τοποθετήσουν και η ψυχή οδηγείται σε όποιον τον διεκδικεί δικαιωματικά! Όσοι επέλεξαν να δέχονται το λόγο της γέννησης του Ιησού, το Λόγο του Θεού όπως αποκαλύπτεται στη Βίβλο τότε ο θάνατος έχει εξουσία μόνο στο σώμα και όχι στην ψυχή του ... και αυτό για λίγο ... μέχρι να ακουστεί η σάλπιγγα της ανάστασης! Γιατί ο Ιησούς μας διαβεβαιώνει με αγάπη: «Εγώ ειμί η ανάστασης και η ζωή. \"Ο πιστεύων εις εμέ και αν αποθάνη ζήσεται και πας ο ζών και πιστεύων εις εμέ ου μη αποθάνει εις τον αιώνα» (Ιωάν. ΙΑ΄ στίχ. 25, 26). Θάνο Μικρούτσικε πού βρίσκεσαι αλήθεια ; Τι περιμένεις και τι εύχεσαι; Τώρα ξέρεις ότι το σημαντικότερο πράγμα εδώ στη γη είναι όλοι να αγκαλιάσουν τον Χριστό, τη θυσία Του , να μετανοιώσουν και να ζητήσουν το αίμα Του να τους καθαρίσει από κάθε αμαρτία ... Να αναπαυθούν με ειρήνη και αγάπη να λουστούν στο Φως!

 2. avatar Ο Ιησούς Χριστός ήρθε να σώσει αμαρτωλούς &όχι να τους καταδικάσει.Αν αισθάνεσαι ότι είσαι αμαρτωλός έλα σήμερα στον Χριστό&Αυτός θα σε συγχωρέσει&θα σου δώσει αιώνια ζωή. Μελέτα την Καινή Διαθήκη.

  (1/2)Θα ήθελα να πω σχετικά με το θέμα του άρθρου. Ο άνθρωπος δεν είναι προϊόν τυχαίας εξέλιξης ή φυσικών φαινομένων. Ο άνθρωπος είναι δημιουργημένος για ανώτερους και ένδοξους σκοπούς. Ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος κατ εικόνα +ομοίωση του Δημιουργού Του. Στην αρχή της ιστορίας ο πρώτος άνθρωπος+ ο Δημιουργός καθημερινά είχαν συζήτηση μεταξύ τους ,δες Γένεση 3:8. Ο άνθρωπος ήταν τέλειος, άγιος και δημιουργημένος να μην πεθαίνει αλλά να ζει αιώνια και να απολαμβάνει την ζωή και την Γη στην οποία τοποθετήθηκε για να ζει. Όμως ο Δημιουργός δεν ήθελε να κρατήσει το τελειότερο δημιούργημα Του με το ζόρι στον παράδεισο. Γιατί ακόμα και ο παράδεισος αν δεν είχε πόρτα εξόδου τότε θα ήταν μια χρυσή φυλακή και ο άνθρωπος θα ήταν εξαναγκασμενος να μείνει με το ζόρι σε ένα τόπο που δεν θα ήθελε. Έτσι ο Θεός και Δημιουργός έδωσε μια πολύ απλή εντολή στο πρώτο ανθρώπινο ζευγάρι. Αν οι πρώτοι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν σωστά την λογική τους και την ελευθερία τους μόνο για να επιλέγουν το σωστό, τότε ακόμα θα ήμασταν στον αρχικό παράδεισο+δεν θα πεθαίναμε. Όμως ο άνθρωπος δυστυχώς δεν χρησιμοποίησε σωστά τα δώρα του Θεού. Προτίμησε να πιστεύει στα ψέματα του διαβόλου παρά στον Θεό. Από τότε η αμαρτία,το ψέμα,η αδικία,η εκμετάλλευση του συνανθρώπου+ο θάνατος μπήκαν στο ανθρώπινο είδος. Όμως αυτό που έχασε ο πρώτος Αδάμ δηλαδή την σχέση του με τον Θεό, την αγιοσύνη+δικαιοσύνη , και πάνω απ\'όλα την αιώνια ζωή ο Ιησούς Χριστός, ο Υιός του Θεού μας, μέσα από την δική Του υπακοή μας τα δίνει πίσω.

 3. avatar Ο Ιησούς Χριστός ήρθε να σώσει αμαρτωλούς &όχι να τους καταδικάσει.Αν αισθάνεσαι ότι είσαι αμαρτωλός έλα σήμερα στον Χριστό&Αυτός θα σε συγχωρέσει&θα σου δώσει αιώνια ζωή. Μελέτα την Καινή Διαθήκη.

  (2/2) ο άνθρωπος μπορεί να διώχθηκε από τον αρχικό παράδεισο αλλά μέσα του έχει ακόμα την νοσταλγία του παραδείσου και την επιθυμία της αιωνιότητας. Και αυτό φαίνεται και στα λόγια που διαβάζουμε εδώ και λένε οι άνθρωποι μεταξύ τους (από εκεί που θα πας) ή (από εκεί ψηλά που θα μας βλέπεις) ή όταν εύχονται για τον νεκρό ( καλό παράδεισο). Όμως θα ήθελα να πω ότι υπάρχει ο παράδεισος, όχι γιατί το λένε οι άνθρωποι αλλά γιατί το είπε Αυτός που έλεγε πάντα την αλήθεια και δεν είπε ποτέ ούτε ένα ψέμα αλλά δεν έκανε ποτέ ούτε μια αμαρτία. Οι άνθρωποι πιστεύουν σε μια μεταθανάτια ζωή αλλά δεν ξέρουν πως ακριβώς θα την αποκτήσουν. Επίσης οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι μετά το θάνατο του ανθρώπου δεν πάνε όλοι οι άνθρωποι στο ίδιο μέρος ούτε θα περάσουν όλοι οι άνθρωποι στο ίδιο μέρος την αιωνιότητα τους. Ο Ιησούς Χριστός,ο Υιός του Θεού, αυτός που ήρθε από τον ουρανό και νίκησε τον θάνατο με την ανάσταση Του, μας είπε την αλήθεια και για αυτό το θέμα [28 Μη θαυμάζετε τούτο· διότι έρχεται ώρα, καθ\' ην πάντες οι εν τοις μνημείοις θέλουσιν ακούσει την φωνήν αυτού,
  29 και θέλουσιν εξέλθει οι πράξαντες τα αγαθά εις ανάστασιν ζωής, οι δε πράξαντες τα φαύλα εις ανάστασιν κρίσεως. ] Ιωάννη 5:28-29. Και αλλού ο Ιησούς το κάνει πιο ξεκάθαρο [46 Και θα πάνε αυτοί σε κόλαση αιώνια, ενώ οι δίκαιοι σε ζωή αιώνια».] Ματθαίος 25:46. Άρα δεν θα πάνε όλοι οι άνθρωποι στον παράδεισο. Για την ακρίβεια όσο είναι ζωντανός κάποιος μπορεί να επιλέξει που+ με ποιον θέλει να περάσει την αιωνιότητα του;

 4. avatar Ο Ιησούς Χριστός ήρθε να σώσει αμαρτωλούς &όχι να τους καταδικάσει.Αν αισθάνεσαι ότι είσαι αμαρτωλός έλα σήμερα στον Χριστό&Αυτός θα σε συγχωρέσει&θα σου δώσει αιώνια ζωή. Μελέτα την Καινή Διαθήκη.

  Τέλος θα ήθελα να αναφέρω τι λέει η Αγία Γραφή για το πως μπορεί να σωθεί κάποιος,να έχει ειρήνη με τον Θεό στην ψυχή του αλλά+βεβαιότητα αιωνίου ζωής.Δεν θα πούμε τι νομίζουν οι άνθρωποι για την αιώνια ζωή αλλά τι δίδαξε ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός:[6 Του απαντά ο Ιησούς: «Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή.Κανείς δεν έρχεται προς τον Πατέρα παρά μόνο διαμέσου εμένα.] Ιωάννη 14:6.Δεν υπάρχουν πολλοί δρόμοι για να γνωρίσεις τον αληθινό Θεό+να έχεις αιώνια ζωή. Μόνο ένας δρόμος +ο δρόμος αυτός λέγεται Ιησούς Χριστός.Η Αγία Γραφή μας λέει ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε αμαρτωλοί [23 επειδή όλοι αμάρτησαν και στερούνται τη δόξα του Θεού] Ρωμαίους 3:23.Η αμαρτία είναι μια πνευματική δύναμη που εξουσιάζει+καταδυναστεύει όλους τους ανθρώπους, είτε το ξέρουν είτε όχι.Άλλα υπάρχει ελπίδα για όλους [20 Γιατί, όταν ήσασταν δούλοι της αμαρτίας, ελεύθεροι ήσασταν από τη δικαιοσύνη.
  21 Ποιον καρπό, λοιπόν,είχατε τότε; Γι’ αυτά τώρα ντρέπεστε, επειδή το τέλος εκείνων είναι θάνατος.
  22 Τώρα, όμως, αφού ελευθερωθήκατε από την αμαρτία+δουλωθήκατε στο Θεό, έχετε τον καρπό σας προς αγιασμό+το τέλος ζωή αιώνια.
  23 Γιατί ο μισθός της αμαρτίας είναι θάνατος, αλλά το χάρισμα του Θεού ζωή αιώνια μέσα στο Χριστό Ιησού τον Κύριό μας] Ρωμαίους 6:20-23. Η σωτηρία μπορεί να έρθει μόνο μέσα από την πίστη στον Ιησού Χριστό [16 Γιατί τόσο αγάπησε ο Θεός τον κόσμο, ώστε έδωσε τον Υιό του το μονογενή, για να μη χαθεί καθένας που πιστεύει σ’ αυτόν,αλλά να έχει ζωή αιώνια] Ιωάννης 3:16.Εσύ τι θα επιλέξεις;

 5. avatar ΣΙΓΟΥΡΟΣ

  Κι αφού δεν πίστευε, γιατί τον θάβουν; Στη θράκα και στο αμόλυντο Αιγαίο, διότι η Μεσόγειος είναι για κλάματα. Άκου ήθελε να κάνει έρωτα στην Αγία τράπεζα. Χάνεις πάσα ιδέα για τον καλλιτέχνη τελικά με αυτές τους τις δηλώσεις του που ακούς.

 6. avatar Stateless

  Εντάξει ρε παιδιά λογοτεχνικά μιλάει ο άνθρωπος, μη τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς!!!
  Και στο κάτω κάτω η λέξη παράδεισος υπάρχει σε όλους μέσα μας, δε πάει να πει ότι σώνει και καλά είναι αυτό που περιγράφει η εβραϊκή μυθολογία!!!

 7. avatar pote den katalava

  ¨οταν γενικά κάποιος άθεος (όπως λέει ξαναλέω γενικά και δεν συγκεκριμενοποιώ), μιλά για το εκεί πάνω,...κι οτι θα συναντήσεις άλλους, κλπ. Πού εννοεί?

 8. avatar Πανηγυριτζής.

  Aπο πότε ένα καλό λαρύγγι με ένα οργανάκι παρέα δίνει και πιστοποίηση στο προβάδισμα της όποιας άποψης ρε τραγουδιάρηδες.

 9. avatar Ανέστης.

  Βασιλάκη δε ξέρω αν στο έχουν πει αλλα οι άθεοι και οι υβριστές δε πάνε έτσι εύκολα στο παράδεισο.Επίσης εσύ ως άθεος μιλάς για παράδεισο?Προσωπικά δε πιστεύω ούτε και γω σε θεούς και δαίμονες. Κόλαση είναι εδώ στη γη για πολλούς ανθρώπους.Για σένα τον άθεο κομμουνιστή με δεξιές γεμάτες ευρώ τσέπες όμως να μιλά για παραδείσους είναι γελοίο...σε εκτιμαω σα καλλιτέχνη αλλά ως εκεί.Δε με νοιάζουν οι πολιτικές σου απόψεις.Τραγουδά μόνο.Αυτό το ξέρεις πολύ καλά.

  1. avatar Γ.Σ.

   Γιατί έχεις εσύ δεδομένα ή πληροφόρηση για το ποιοι πήγαν στον παράδεισο;
   Ας κοιτάει ο καθένας την πάρτη του και να μην κρίνει τους άλλους. Λίγο σεβασμό στο πένθος των άλλων.

  2. avatar Βασίλης80

   Ο Παπακωνσταντίνου έχει δηλώσει ότι πιστεύει στον Θεό.

  3. avatar ΩΙΜΕ

   Ξυδάκι για αντιβίωση και εντριβές με πετρέλαιο. Τα ξαναλέμε την άλλη βδομάδα

 10. avatar Ανέστης.

  Ο Θάνος Μικρούτσικος γεννήθηκε στις 13 Απριλίου του 1947 .Ήταν συνθέτης. .Εμείς βέβαια θυμόμαστε ακόμη την προ εικοσαετίας εμετική δήλωση του ότι θέλει να κάνει έρωτα πάνω στην Αγία Τράπεζα μιας εκκλησίας…!

  1. avatar ΩΙΜΕ

   Και τι σε νοιάζει εσένα αφού δεν πιστεύεις σε θεούς και δαίμονες;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει