Άλλαξε σελίδα στη ζωή της η Βούλα Παπαχρήστου. Η πρωταθλήτρια που είχε «κοπεί» από τους περσινούς Ολυμπιακούς Αγώνες εξαιτίας του ρατσιστικού tweet της, πήρε την απόφαση να επιστρέψει έπειτα από μία ανάπαυλα αρκετών μηνών στον αθλητισμό.

Έτσι, όπως αναφέρουν τα «Παραπολιτικά» ξεκίνησε και πάλι τις προπονήσεις της και πρόσφατα, στα «Τοφάλεια» στην Πάτρα πέτυχε 14,21 στο τριπλούν. Επόμενος σταθμός ήταν η Μαδρίτη στις 13 του μήνα.

«Είμαι σε καλή κατάσταση και πιστεύω πως θα μπορέσω να το δείξω και στον αγωνιστικό χώρο» έλεγε η άλτρια της ΑΕΚ που μοιάζει να έχει ξαναβρεί τους ρυθμούς της.

Επιβεβαιώνοντας μάλιστα την καλή της κατάσταση, έδωσε το «παρών» στον τελικό του μήκους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καταφέρνοντας με απόδοση 6,05 μ. και 0,30 μ./δλ. κόντρα άνεμο, να τερματίσει δεύτερη και να προκριθεί στον τελικό.

Οι αλλαγές βέβαια δεν περιορίστηκαν στην ψυχολογία της αλλά και στην εμφάνισή της, καθώς έχει ξυρίσει τελείως τη δεξιά πλευρά του κεφαλιού της ενώ έκανε και ένα τατουάζ στον αριστερό της ώμο με το ρητό «Μηδένι δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις» δηλαδή «μη δικάσεις, αν δεν ακούσεις και τις δύο πλευρές».

Για το tweet της δεν έχει μετανιώσει όπως δήλωσε πρόσφατα, λέγοντας πως δεν είχε κανένα προσβλητικό περιεχόμενο, αλλά ήταν μόνο «μία πλάκα». Ωστόσο, η συγκεκριμένη περιπέτεια την έχει κάνει εξαιρετικά προσεκτική με τα ΜΜΕ.