Πρεμιέρα για τις φθινοπωρινές εκπτώσεις: Τι λένε καταναλωτές και εργαζόμενοι στο newsbeast.gr

Θα διαρκέσουν έως τις 15 Νοεμβρίου - Δείτε φωτογραφίες από την Ερμού


ΕΛΛΑΔΑ
13:45
01/11/2019
Πρεμιέρα για τις φθινοπωρινές εκπτώσεις: Τι λένε καταναλωτές και εργαζόμενοι στο newsbeast.gr
3
loading

Ξεκίνησαν επίσημα ξεκίνησαν σήμερα οι φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου 2019.

Ρεπορτάζ Ειρήνη Μιλή

Από τις πρώτες πρωινές ώρες αρκετός είναι ο κόσμος που έσπευσε στην Ερμού για να πραγματοποιήσει διάφορες αγορές ή «χαζέψει» τις βιτρίνες.

Τι υποστηρίζουν όμως στο Newsbeast.gr καταναλωτές και υπάλληλοι για τις τιμές και το δεκαήμερο εκπτώσεων;

«Είναι μια καλή ευκαιρία αυτή την περίοδο εκπτώσεων να κάνουμε κάποια ψώνια. Μην φανταστείτε κάτι ιδιαίτερο, άλλωστε οι τιμές παραμένουν υψηλές για το πορτοφόλι μας. Περισσότερο απολαμβάνουμε την βόλτα, παρά τα ψώνια» σχολιάζει ένας καταναλωτής.

Είναι γεγονός ότι ο περισσότερος κόσμος που συνομιλήσαμε αδυνατεί να κάνει τις αγορές που επιθυμεί λόγω οικονομικής αδυναμίας.

«Η αλήθεια είναι ότι ήρθαμε σήμερα στα μαγαζιά κυρίως για να περπατήσουμε και να χαζεύουμε. Προφανώς και θα ήθελα πάρα πολύ να ψωνίσω, αλλά νομίζω πως δεν θα τα καταφέρω. Αν βρω κάτι φθηνό και καλό, ίσως κάνω κάποια αγορά. Οι τιμές επίσης πιστεύω πως δεν είναι αρκετά μειωμένες σε σχέση με τις άλλες ημέρες» υποστηρίζει καταναλωτής στο Newsbeast.gr.

Στην αύξηση της δουλειάς στο διάστημα των ενδιάμεσων εκπτώσεων ευελπιστούν οι υπάλληλοι των καταστημάτων. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, η δουλειά είναι αρκετά μειωμένη, ενώ έχουν υπάρξει ακόμα και μέρες με μηδενικά ταμεία.

«Θεωρούμε και ελπίζουμε πως αυτές τις μέρες η δουλειά θα είναι αυξημένη. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, εξαιτίας της κρίσης, η δουλειά έχει μειωθεί σημαντικά. Μπορεί να βλέπετε μεγάλη κινητικότητα στην Ερμού, αλλά ο κόσμος δεν ψωνίζει. Απλά χαζεύει στις βιτρίνες ή μπαίνει στα μαγαζιά, δοκιμάζει πράγματα αλλά λόγω των τιμών δεν αγοράζει» επισημάνει υπάλληλος καταστήματος στην Ερμού.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Μονο

    Μυγες θα μπουν στα μαγαζια..δεν υπαρχει σαλιο!!!

  2. avatar Mike Karas

    Εγώ πάντως όσες φορές πήγα για ψώνια όταν είχανε εκπτώσεις ήταν αλητεία σκέτη. Οτι είχανε σε στοκ, στα νούμερα του ελέφαντα. Απλά χάνεις την ώρα σου .

  3. avatar ΧΡΗΣΤΟΣ1985

    ότι δεν έχουν φράγκο;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει