Αναβλήθηκε ξανά η εκδίκαση της προσφυγής στρατιωτικών για τη νυχτερινή αποζημίωση

Τι αναφέρει ανακοίνωση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών


ΕΛΛΑΔΑ
14:37
21/10/2019
Αναβλήθηκε ξανά η εκδίκαση της προσφυγής στρατιωτικών για τη νυχτερινή αποζημίωση
2
loading

«Αναβλήθηκε (για 2η φορά) η εκδικασθείσα κατά τη σημερινή δικάσιμο, ενώπιον του Στ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, συζήτηση της προσφυγής για την αδράνεια της Διοίκησης (υπουργείων Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας) περί έκδοσης της κοινής υπουργικής απόφασης για τον καθορισμό των όρων και προϋποθέσεων αποζημίωσης της νυκτερινής εργασίας μας» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

«Ευτυχώς η εκδίκαση προσδιορίστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, ήτοι για τη 18.11.2019, με άλλη εισηγήτρια, οπότε αναμένουμε μέχρι την παραπάνω ημερομηνία να έχει συμμορφωθεί το Δημόσιο και να έχει προβεί στην έκδοση της ως άνω απόφασης» καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΟΕΣ, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar James87

    Ελα φίλε μου να κάνεις 24ωρες νυχτερινές υπηρεσίες τζάμπα .. Που σύμφωνα με τους υπόλοιπους δημόσιους υπαλλήλους θα ήσουν στο σπίτι σου με την οικογένεια σου..

  2. avatar jim

    Δεν θα τους έδινα ούτε ημερήσια αποζημειωσει τη κάνουν δλδ τπτ αυτοί που πολεμανε είναι στα μέτωπα και όχι στα γραφεία να πληρώνονται τζάμπα αν γίνει πόλεμος. Κρύφτηκε καλύτερα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει