Την ώρα που οι προσλήψεις στο Δημόσιο έχουν παγώσει λόγω της οικονομικής κρίσης και η κυβέρνηση προωθεί ενιαίο μισθολόγιο για τους δημοσίους υπαλλήλους προκειμένου να περιορίσει τις μεγάλες δαπάνες της κρατικής μηχανής, γεννιούνται νέες ανάγκες στη Βουλή και για το λόγο αυτό θα καλυφθούν μέσω γραπτού διαγωνισμού 18 θέσεις τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής (ΠΕ), Τεχνολογικής (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας (ΔΕ) Εκπαίδευσης στη Βουλή των Ελλήνων.

Το ΦΕΚ της προκήρυξης έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ καθώς και από τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τις Περιφέρειες της χώρας. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010.

Τα έντυπα των αιτήσεων συμμετοχής διατίθενται από τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τα Επαρχεία της χώρας, καθώς και από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). Οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, καθώς και στο δικτυακό τόπο της Βουλής.

Η αίτηση υποβάλλεται στο ΑΣΕΠ μόνο ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή σε φάκελο μεγέθους Α4 ή στον ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST, ο οποίος διανέμεται από τα ΕΛΤΑ.