Κόπηκαν 4.000 δέντρα στη Χαλκιδική που έπεσαν ή ήταν επικίνδυνα μετά την κακοκαιρία

Σε εξέλιξη οι καθαρισμοί ρεμάτων λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που έπληξαν το καλοκαίρι τη περιοχή


ΕΛΛΑΔΑ
18:20
01/10/2019
Κόπηκαν 4.000 δέντρα στη Χαλκιδική που έπεσαν ή ήταν επικίνδυνα μετά την κακοκαιρία
1
loading

Ολοκληρώθηκαν στη Χαλκιδική οι κοπές των δέντρων που έπεσαν ή κρίθηκαν επικίνδυνα μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το καλοκαίρι την περιοχή.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του αυτόνομου τμήματος πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μπάμπη Στεργιάδη, κόπηκαν περίπου τέσσερις χιλιάδες δέντρα σε όλα τα δίκτυα, δημοτικά, εθνικά, αγροτικά και δασικά ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία του καθαρισμού των ρεμάτων που αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο. Τότε εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί από την πλευρά της Περιφέρειας και η διαχείριση των απορριμμάτων, φερτών υλικών και υλικών κατεδαφίσεων που προέκυψαν μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα του καλοκαιριού.

Στο μεταξύ ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος, γνωστοποίησε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εγκατάστασης του εργολάβου που ανέλαβε το έργο της συντήρησης της 16ης εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου. Στο πλαίσιο του έργου προβλέπονται κοπές χόρτων, αποψιλώσεις δέντρων αλλά και αποκατάσταση καθιζήσεων και φθαρμένων τμημάτων του οδοστρώματος από την διασταύρωση της Περιστεράς έως τα όρια του νομού Θεσσαλονίκης και από τον κόμβο της Λακκιάς έως την διασταύρωση της Περιστεράς.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Ν.Ν

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει