Αυξάνονται τα λιποθυμικά επεισόδια μαθητών στη Λάρισα

Γονείς ζητούν να παρέχονται γεύματα στα παιδιά


ΕΛΛΑΔΑ
13:28
24/04/2013
Αυξάνονται τα λιποθυμικά επεισόδια μαθητών στη Λάρισα
3
loading

Τη συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του δήμου Λαρισαίων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο υποσιτισμού των μαθητών, αποφάσισαν να ζητήσουν εκπρόσωποι των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων της Λάρισας.

Οι εκπρόσωποι των γονέων καλούν τόσο την Περιφέρεια όσο και τον δήμο να μεριμνήσουν ώστε να παρέχεται ένα γεύμα δωρεάν σε κάθε μαθητή στα σχολεία της πόλης.

Παρότι δεν υπάρχουν συγκεκριμένα μετρήσιμα στοιχεία, ωστόσο λιποθυμικά φαινόμενα μαθητών έχουν παρατηρηθεί σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια και στην Λάρισα. Όπως ανέφεραν οι διδάσκοντες υπάρχουν παιδιά που παραδέχονται ότι έχουν πρόβλημα λόγω των δυσκολιών στο σπίτι τους και αλλά που προτιμάνε να…καταπίνουν την πείνα τους και να υποφέρουν σιωπηλά.

Στο πλαίσιο της δράσης που αναλαμβάνουν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων για την στήριξη των μαθητών, θα δημιουργηθεί και μία συντονιστική επιτροπή προκειμένου να υπάρχει διαρκής παρακολούθηση του ζητήματος, «ώστε να μην μείνει κανένα παιδί νηστικό, να μην μείνει κανένας μόνος του στην κρίση» όπως τόνισαν εκπρόσωποι τους.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar freeman

  Ρε τόσα τυρια έχουν οι γιδοβοσκοί, οι πλατυποδες, γιατι δεν δίνουν πρωινο στα παιδια;

  1. avatar skier

   σιγα ρε εφοπλιστη[..]

 2. avatar themis200

  ΦΩΤΙΆ ΝΑ ΠΈΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΆΨΕΙ .....ΣΩΤΉΡΕΣ (ΡΕΜ...Α ΕΝΝΟΏ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ )

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει