Ξέσπασε κόντρα για τα πιθανά ακραία καιρικά φαινόμενα στην Ανατολική Αττική

Η απάντηση της Περιφέρειας Αττικής για τη διάψευση - «Τα συμπεράσματα δικά σας»


ΕΛΛΑΔΑ
18:12
11/07/2019
Ξέσπασε κόντρα για τα πιθανά ακραία καιρικά φαινόμενα στην Ανατολική Αττική
1
loading

Πολεμικό είναι το κλίμα ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) με αφορμή την έκτακτη ενημέρωση για τα πιθανά ακραία καιρικά φαινόμενα στην Ανατολική Αττική.

Η Περιφέρεια Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση με το πώς προέκυψε η έκτακτη ενημέρωση για ακραία καιρικά φαινόμενα που διέψευσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ).

Στην ανακοίνωση η Περιφέρεια Αττικής αφήνει αιχμές για την διάψευση τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής και τα ακραία καιρικά φαινόμενα που συνεπάγεται επιβάλλουν σοβαρότητα, νηφαλιότητα, έγκυρη ενημέρωση των πολιτών και όχι επικοινωνιακές “διαψεύσεις”. Καλούμε τους πολίτες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους σχετικά με τη διάψευση της ΓΓΠΠ».

Δείτε παρακάτω όλη την ανακοίνωση

Το χρονικό της κόντρας

Όλα ξεκίνησαν όταν  η Περιφέρεια της Αττικής δημοσίευσε έκτακτη ενημέρωση για πιθανά ακραία καιρικά φαινόμενα στην Ανατολική Αττική και ειδικότερα στον δήμο του Ωρωπού.

Λίγες ώρες αργότερα,  η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας διεψευσε τις αναφορές για πιθανά ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία αναμένεται να πλήξουν τις επόμενες ώρες την Ανατολική Αττική (Ωρωπό, Δήλεσι και Κάλαμο).

Ειδικότερα, ανέφεραν ότι ουδέποτε η ΕΜΥ απέστειλε σχετική ενημέρωση στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ακολούθως η Υπηρεσία δεν εξέδωσε καμία σχετική ανακοίνωση.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Stilitis

    Όταν έχουν δαιμονοποιήσει (δικαιολογημένα αλλά εκπρόθεσμα) την Περιφέρεια για οποιοδήποτε καιρικό φαινόμενο, λογικό είναι αυτή πλέον να φυσάει και το γιαούρτι.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει