Την πρόσληψη 230 υπαλλήλων με διαδικασία εκτός ΑΣΕΠ για τη στελέχωση του Κέντρου Ελέγχου Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για νέες προσλήψεις αλλά ανανεώσεις συμβάσεων.

Στόχος είναι να μη χρειασθεί επιπλέον χρόνος εκπαίδευσης προσωπικού το οποίο δε θα διέθετε την απαραίτητη εμπειρία και δεν θα γνώριζε με ακρίβεια το αντικείμενο.

Οι θέσεις αφορούν την πρόσληψη:
Α. 40 ατόμων κατηγορίας ΠΕ Ιατρών
Β. 190ατόμων κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ Νοσηλευτών
Οι προσλήψεις θα γίνουν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 2 ετών, για τη στελέχωση Μονάδων εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), ειδικών Μονάδων και Τμημάτων Νοσοκομείων που βρίσκονται σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Βασικό κριτήριο για όλες τις θέσεις είναι η προϋπηρεσία τουλάχιστον ενός έτους σε αντίστοιχες της ειδικότητας Μονάδας ή Τμήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ή να ταχυδρομήσουν την αίτηση τους με όλα τα δικαιολογητικά στη γραμματεία του ΚΕΕΛΠΝΟ (Αγράφων 3-5, Μαρούσι Αττική) μέχρι και την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο: 210-5212854.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.