Βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένουμε στη δυτική και βόρεια Ελλάδα το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013, από τα ξημερώματα έως και το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της βόρειας χώρας, ενώ στα ηπειρωτικά τις πρωινές θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 3 έως 15 στη βόρεια Ελλάδα, 3 έως 17 στη δυτική Ελλάδα, 6 έως 16 στο βόρειο Αιγαίο και από 7 έως 19 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα νότια – νοτιοδυτικά, με ένταση από 4 έως 5 και τοπικά το βράδυ 6 μποφόρ. Στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι μεταβλητής διεύθυνσης, 3 έως 5 και τοπικά στα βορειοδυτικά 6 μποφόρ, ενώ στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από τα δυτικά – νοτιοδυτικά με ένταση 5 έως 6 μποφόρ.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.

Δείτε τη γενική πρόγνωση του καιρού για σήμερα…