Με τη FIX Hellas, το πολυβραβευμένο και πιο ιστορικό σήμα ελληνικής μπύρας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία κατόρθωσε από πολύ νωρίς να κερδίσει το ενδιαφέρον δυναμικών και σύγχρονων αγορών του εξωτερικού.

Με βασικό στόχο να αποτελεί άξιο πρεσβευτή της χώρας μας διεθνώς, η επιχείρηση ξεκίνησε την προσπάθεια εξωστρέφειας στις αρχές της περσινής χρονιάς, με μόνιμη δέσμευση την προώθηση προϊόντων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας που φέρουν ατόφια την ελληνική σφραγίδα.

Εν μέσω της οικονομικής κρίσης, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε. παραδίδει μαθήματα επιχειρηματικότητας, καταφέρνοντας όχι μόνο να αντισταθεί στις πιέσεις της εποχής αλλά συνεχίζοντας μία αξιοσημείωτη πορεία ανάπτυξης με σταθερή και συγκεκριμένη στρατηγική.

Ήδη η FIX Hellas αντιπροσωπεύει την ελληνική ζυθοποιία στις αγορές της Αγγλίας, της Αυστραλίας, της Αυστρίας, της Αλβανίας, του Βελγίου, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ελβετίας, της Ιταλίας, του Λουξεμβούργου, της Ολλανδίας, του Παναμά, της Σουηδίας, της Φινλανδίας και της Κύπρου. Μάλιστα, για την κυπριακή αγορά η Ολυμπιακή Ζυθοποιία προχώρησε στη σύσταση θυγατρικής εταιρείας, της Olympic Brewery Cyprus, η οποία συνεργάζεται με μεγάλη εταιρεία αναψυκτικών στο κομμάτι της διανομής. Για φέτος, η FIX Hellas στοχεύει στην ενδυνάμωση της παρουσίας της στις συγκεκριμένες αγορές, καθώς και στην είσοδό της σε νέες όπως αυτές της Κίνας και του Καναδά.

Κάλλιστα θα έλεγε κανείς, ότι η μπύρα FIX αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τις ελληνικές εξαγωγές, καθώς από τον τρίτο κιόλας χρόνο κυκλοφορίας της, μεταφέρει στο εξωτερικό το παράδειγμα της δημιουργικής και εξωστρεφούς Ελλάδας.