«Απαγορευτικό» για τα αυτοκίνητα θα είναι σήμερα το κέντρο της Αθήνας, λόγω τριών συγκεντρώσεων που ξεκινούν σε λίγο. Άνδρες της Τροχαίας βρίσκονται επί ποδός για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Ήδη, η οδός Πειραιώς είναι κλειστή λόγω της συγκέντρωσης των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων, ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή, γεγονός που σημαίνει πως σταδιακά θα κλείνουν κι άλλοι δρόμοι στο κέντρο.

Αυτή την ώρα, ειδικευόμενοι γιατροί του 1ου και 7ου νοσοκομείου του ΙΚΑ συγκεντρώνονται έξω από το υπουργείο Εργασίας, στην οδό Σταδίου, ζητώντας τα χρήματα από τις εφημερίες των τριών τελευταίων μηνών που δεν τους έχουν αποδοθεί. Αν και δεν προγραμματίζουν να καταλάβουν το οδόστρωμα, λόγω της συγκέντρωσης αναμένεται να υπάρξουν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών, στην οδό Νίκης, προγραμματίζουν στο μεταξύ και οι πωλητές των λαϊκών αγορών, οι οποίοι αντιτίθενται στην τοποθέτηση ταμειακών μηχανών στις λαϊκές.

Καλό θα είναι λοιπόν όσοι έχετε προγραμματίσει να βρεθείτε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας να χρησιμοποιήσετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς και να αφήσετε το αυτοκίνητο στο σπίτι…