Η ΑΒ Βασιλόπουλος επενδύει στην ανάπτυξη του δικτύου της και εγκαινιάζει ένα νέο κατάστημα σε ακόμα μία γειτονιά της Πάτρας, και συγκεκριμένα στην περιοχή του Γ.Ν.Π. «Ο Άγιος Αντρέας» επί της οδού οδό Καλαβρύτων και Αροανίων.

Το νέο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος, 1350 τ.μ. χώρου πώλησης, περιλαμβάνει: οπωροπωλείο με φρέσκα φρούτα, λαχανικά αλλά και φρεσκοστυμμένο χυμό, κρεοπωλείο και ιχθυοπωλείο με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, τμήμα delicatessen με εκλεκτά τυριά και αλλαντικά από όλο τον κόσμο, τμήμα με έτοιμα γεύματα και ψητό κοτόπουλο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάβας.

Επιπλέον, διαθέτει τμήμα τυποποιημένων τροφίμων, απορρυπαντικών και καθαριστικών, καθώς και είδη για το σπίτι. Για τη διασφάλιση εύκολων, άνετων και γρήγορων αγορών για τους πελάτες της ΑΒ, το νέο κατάστημα απασχολεί 35 άτομα προσωπικό, ενώ παρέχει 6 ταμεία και 70 θέσεις στάθμευσης.

Για τέσσερις ημέρες, από τις 18 έως τις 21 Απριλίου, όσοι επισκεφθούν το νέο ΑΒ Πάτρας, θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους 10% φθηνότερα και να επωφεληθούν από μοναδικές προσφορές, που θα ανακαλύψουν στο 24σέλιδο έντυπο προσφορών.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων, την Πέμπτη 18 Απριλίου, ο Διευθυντής του νέου καταστήματος στην Πάτρα, Διονύσης Παναγόπουλος, δήλωσε: «Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, είμαστε αφιερωμένοι στη χαρά να προσφέρουμε το καλύτερο και να αποτελούμε την καλύτερη επιλογή για τα καθημερινά ψώνια.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας στην Πάτρα από το 1994 και σήμερα ερχόμαστε σε μία ακόμα γειτονιά της πόλης μας. Τα 35 άτομα, που συνθέτουν την ομάδα του νέου καταστήματος στην Πάτρα, θα φροντίζουμε να δημιουργούμε καθημερινά μια μοναδική αγοραστική εμπειρία για τους πελάτες μας, με τους οποίους αναπτύσσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης, εδώ και 80 χρόνια».

Ανακαλύψτε το ολοκαίνουριο ΑΒ Πάτρας στο ab.gr

80 χρόνια συνεχίζουμε «μαζί», εδώ. 80 χρόνια | Αφιερωμένοι σε εσάς!