Δεν έχει τέλος η αγωνία της οικογένειας του 64χρονου ερασιτέχνη ψαρά, από τη Σωτηρίτσα, Λάρισας, που αγνοείται από το βράδυ της Τρίτης, στη θαλάσσια περιοχή του Αγιόκαμπου.

Ο 64χρονος είχε πάει να μαζέψει τα δίχτυα του και αγνοείται έκτοτε, ενώ το πρωί της Τετάρτης εντοπίστηκε η βάρκα του στο σημείο, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Την ίδια ώρα ενημερώθηκε το Λιμενικό και το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης που ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Οι προσπάθειες όμως είναι άκαρπες ως στιγμής, καθώς το έργο των αρχών δυσχεραίνεται λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Από αέρος επιχειρεί ένα αεροσκάφος τύπου Καναντέρ και από θαλάσσης ένα πλοίο ανοιχτής θαλάσσης. Προσπάθειες γίνονται επίσης και από ξηράς με δύο εθελοντικές ομάδες (Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων). Επίσης, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ν. Λάρισας κάνει παράκτιες έρευνες σε συνεργασία με το Λιμενικό και την Αστυνομία.

Δυστυχώς μέχρι το βράδυ της Τετάρτης οι έρευνες ήταν άκαρπες, ενώ θα συνεχιστούν και σήμερα, με την ελπίδα να εντοπιστεί ο 65χρονος.