Την τελευταία του πνοή άφησε ο Δημήτρης (ή πιο γνωστός ως Τάκης) Παπαποστόλου, ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με την εκκλησιαστική μουσική, το Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό. «Έσβησε» σήμερα το πρωί, σε ηλικία 76 ετών, μετά από χρόνια μάχη με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Σαν συνθέτης, μαέστρος και ερμηνευτής αναγνωρίστηκε σε διεθνές επίπεδο, ενώ και η πόλη του, το Αγρίνιο, προβλήθηκε πολλές φορές μέσω των έργων του. Παράλληλα, έπαιξε και με τη φανέλα του αγαπημένου του Παναιτωλικού ως επιθετικός, ενώ υπήρξε και αθλητής στίβου, στις αρχές της δεκαετίας του ’60.

Επίσης, έγραψε και τον ύμνο του συλλόγου, τον οποίο απέδωσε ο ίδιος, μαζί με ένα σύνολο μουσικών.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου, την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 11:00, ενώ η ταφή θα γίνει στο Αγρίνιο, την ίδια μέρα στις 16:00.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Παναιτωλικός, η οποία «θρηνεί την απώλεια του Τάκη Παπαποστόλου, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και μουσουργού με διεθνή καριέρα και διακρίσεις. Αγωνίστηκε με επιτυχία στη θέση του επιθετικού στην ομάδα μας στις αρχές της δεκαετίας του ’60 και στη συνέχεια αφιερώθηκε στις σπουδές του στη Γυμναστική Ακαδημία και στο Εθνικό Ωδείο στην Αθήνα. Δημιούργησε σημαντικά έργα κυρίως εκκλησιαστικής πολυφωνικής μουσικής και το 1997 συνέθεσε και προσέφερε στο Σύλλογό μας τον ύμνο του Παναιτωλικού.

Η Παναιτωλική οικογένεια εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του».