Χαμόγελα, αισιοδοξία, διασκέδαση αλλά και μια ευχάριστη εορταστική νότα προσφέρει στους μικρούς, αλλά και μεγάλους επισκέπτες του το Πάρκο του Αϊ Βασίλη του δήμου Ναυπλιέων.

Παρόλο το κρύο και τις χαμηλές θερμοκρασίες των ημερών, καθημερινά, από την έναρξη λειτουργίας του, στο πάρκο του ΟΣΕ που φιλοξενεί το πάρκο του Αϊ Βασίλη, συρρέουν παιδιά, ολόκληρες οικογένειες και νέοι με τις παρέες τους, προκειμένου να νιώσουν λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Στον πανέμορφο χώρο του πάρκου λειτουργούν δέκα θεματικά σπιτάκια. Της έμπνευσης και δημιουργίας, όπου τοπικοί φορείς και σύλλογοι αναπτύσσουν διάφορες δραστηριότητες για παιδιά, όπως κατασκευές και χειροτεχνίες.
Του παραμυθιού, που με την βοήθεια και την εμπειρία ικανών παραμυθάδων, ταξιδεύει τους μικρούς σε χώρες με καλικάντζαρους και ξωτικά.

Της Ζωγραφικής προσώπου, όπου έμπειρες κοπέλες με γνώσεις αισθητικής ζωγραφίζουν προσωπάκια παιδιών και φυσικά το σπιτάκι του Αϊ Βασίλη, όπου όλοι έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, να τον αγκαλιάσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Παράλληλα, στο πάρκο λειτουργεί το σπίτι της κοινωνικής Αλληλεγγύης, το γλυκόσπιτο αλλά και το ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη όπου οι μικροί γράφουν το γράμμα τους στον Αι-Βασίλη το στέλνουν ή του το παραδίδουν αυτοπροσώπως.
Το πάρκο του Αι Βασίλη στο Ναύπλιο θα λειτουργεί ως τις 6 Ιανουαρίου με καθημερινές δράσεις για μικρούς κυρίως, αλλά και για μεγάλους.