Δεν έχει τελειωμό το δράμα στο Νέο Κόσμο, με τη γυναίκα η οποία φέρεται να πέταξε ένα μικρό παιδί από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Προκοπίου Κατσαντώνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο έμαθαν από γείτονες, ότι η γυναίκα πρώτα έριξε το παιδί της και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση και η γυναίκα και το παιδί είναι νεκροί.

Μετά την συγκλονιστική μαρτυρία της γυναίκας που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της διπλής τραγωδίας, στο newsbeast.gr, ένας άνδρας, γείτονας από τον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, περιγράφει όσα είδε εκείνος από τη σκηνή.

«Είδα μία γυναίκα απέναντι στο δρόμο να κρύβει τα πρόσωπα των παιδιών της και να φωνάζει “μην πέσεις, μην πέσεις”. Κοιτάω επάνω και βλέπω τη μαμά έξω από το κάγκελο και ακούω τη γυναίκα από κάτω να φωνάζει “μην πέσεις και εσύ”, γιατί από ότι κατάλαβα είχε ήδη πετάξει το παιδί της», ανέφερε ο άνδρας.

Και συνέχισε λέγοντας ότι επενέβη και εκείνος φωνάζοντας «μπες μέσα έρχομαι πάνω, μην πέφτεις, μπες μέσα». «Μέχρι να πάω μέσα να βάλω παπούτσια άκουσα τον ήχο και δυστυχώς είχε πέσει και η ίδια. Κατέβηκα κάτω γρήγορα και είδα και τον πατέρα ο οποίος κόντευε να καταρρεύσει», συμπλήρωσε.

«Τον κράτησα να μην σηκώσει τη μαμά ή το παιδί γιατί ήταν ήδη βαριά χτυπημένες», αναφέρει ο γείτονας ενώ επισημαίνει ότι δεν είχαν ακουστεί ποτέ εντάσεις ή φασαρίες. «Η κοπέλα ήταν πάντα χαμογελαστή. Όταν την κοίταξα πριν πέσει ήταν πολύ ήρεμη. Όταν προσπάθησαν να μπουν στο διαμέρισμα είδαν ότι ήταν κλειδωμένη από μέσα με μάνταλο».

Βίντεο: Γιάννης Κέμμος