Γενικά αίθριος εμφανίζεται ο καιρός σήμερα Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 με παροδικές νεφώσεις στα δυτικά και τα νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος ο καιρός Θεσσαλονίκη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και από το απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και από το απόγευμα νότιοι 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη κατά τόπους θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις πρωινές ώρες τοπικά περιορισμένη ορατότητα οι ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Καιρός: Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά και νότια ως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία 4 με 6 μποφόρ.

Στα νότια θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.