Κουκουλοφόροι στο γραφείο της αντιπρυτάνεως του ΕΜΠ

Διήμερο κλείσιμο σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποφάσισε ο πρύτανης


ΕΛΛΑΔΑ
22:29
19/12/2012
Κουκουλοφόροι στο γραφείο της αντιπρυτάνεως του ΕΜΠ
1
loading

Στο γραφείο της αντιπρυτάνεως του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Δανάης Διακουλάκη, η οποία εξελέγη πρόσφατα στο Συμβούλιο Διοίκησης του Ιδρύματος, εισέβαλε σήμερα ομάδα κουκουλοφόρων.

Αύριο η διοίκηση του ΕΜΠ προτίθεται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, ενώ ο πρύτανης Σίμος Σιμόπουλος αναμένεται να εισηγηθεί διήμερο κλείσιμο του Ιδρύματος σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κουκουλοφόροι σήμερα μπήκαν στο γραφείο της αντιπρυτάνεως και αφού την έβγαλαν έξω από αυτό, άρχισαν να γράφουν παντού συνθήματα.

Να σημειωθεί ότι στο Ε.Μ.Πολυτεχνείο αναβλήθηκαν οι διαδικασίες των εκλογών για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης έξι φορές, λόγω των αντιδράσεων και των κινητοποιήσεων που εκδηλώθηκαν, αλλά τελικά η ψηφοφορία έγινε ηλεκτρονικά πριν από λίγες ημέρες. Ωστόσο οι αντιπαραθέσεις συνεχίζονται στο εσωτερικό του Ιδρύματος.

Το Πρυτανικό Συμβούλιο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, συγκλήθηκε από τον πρύτανη, καθηγητή Σίμο Σιμόπουλο εκτάκτως σήμερα το βράδυ, αφού πληροφορήθηκε την επίθεση, και αποφάσισε:

1. Να τεθεί αύριο, 20.12.2012, εκτάκτως στην Σύγκλητο το θέμα προ ημερησίας διατάξεως και με εισήγηση του Πρυτανικού Συμβουλίου να ανασταλούν οι ακαδημαϊκές δραστηριότητες του Ιδρύματος τις επόμενες δύο ημέρες.

2. Να καταθέσει το Ίδρυμα μηνυτήρια αναφορά με βάση την συνημμένη στο παρόν αναφορά της Σχολής Χημικών Μηχανικών.

3. Να αποκατασταθούν άμεσα όλες οι ζημιές στο γραφείο της συναδέλφου Δανάης Διακουλάκη με μέριμνα της Πρυτανείας.

4. Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα ανοιχτή εκδήλωση στο ΕΜΠ, «Τα σχολεία πάνε Πολυτεχνείο», σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Τέλος, το Πρυτανικό Συμβούλιο παραπέμπει στην από 14.12.2012 αναρτηθείσα στο διαδίκτυο θέση της Πρυτανείας και συγχρόνως, καταδικάζει την επίθεση των κουκουλοφόρων.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar laros

    Οι γνωστοι επαγγελματιες κουκουλοφοροι με τα ροζ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει