Ακόμα και 12χρονα παιδιά συμμετέχουν σε συμπλοκές μεταξύ χούλιγκαν, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει οπαδός με γνώση των πραγμάτων που μίλησε στο κεντρικό δελτίο του OPEN.

«Βλέπω πολύ εύκολα για μαχαιρώματα και για όπλα και για πράγματα που δεν υπήρχαν παλιά, αλλά το κυριότερο απ’ όλα είναι οι ηλικίες που το κάνουν αυτό. Οι ηλικίες που τρέχουν και κάνουν αυτά τα πράγματα είναι πάρα πολύ μικρές. Από 12-14 χρονών και ανεβαίνουμε. Τον σύνδεσμο τον βλέπουν σαν το λιμάνι που θα αράξουν», δήλωσε ο οπαδός.

Ο ίδιος, εξηγώντας τον τρόπο με τον οποίο προγραμματίζονται τα ραντεβού θανάτου μεταξύ χούλιγκαν, ανέφερε πως «όλοι οι οργανωμένοι γνωρίζουν οργανωμένους από άλλες ομάδες και κλείνονται τα ραντεβού. Τα επεισόδια δεν γίνονται ξαφνικά. Τα επεισόδια είναι όλα σχεδόν προμελετημένα, δηλαδή αυτά τα λεγόμενα ραντεβού».

Όσον αφορά στις τοποθεσίες όπου δίνονται τα ραντεβού, σημείωσε ότι «δίνονται σε ασήμαντους αγώνες, γιατί στους ασήμαντους αγώνες υπάρχει λιγότερη αστυνομική δύναμη και υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία να προκαλέσουν τη βία».

Αίσθηση προκαλεί και η αποκάλυψή του για τα πολεμοφόδια που έχουν στη διάθεσή τους οι χούλιγκαν: «Υπάρχουν μαχαίρια, όπλα, πλαστικές σφαίρες, ακόμα με πλαστικές, ελπίζω να μη χρειαστεί να έχουν άλλες, τις κανονικές».

Όσο για τη χρήση ναρκωτικών, σχολίασε: «Ναρκωτικά, εντάξει τώρα, είναι αστείο να συζητάμε, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Ο χώρος των γηπέδων είναι η μεγαλύτερή τους κατανάλωση».

Για το ποια είναι τα άτομα που συμμετέχουν στα επεισόδια, ανέφερε: «Είναι παιδιά από πολύ πολύ πλούσιες οικογένειες και επώνυμες της Ελλάδος, είναι παιδιά από οικογένειες με πρόβλημα, είτε χωρισμένων γονιών, είτε εγκαταλελειμμένα από τους γονείς τους, είτε κάποιος από τους γονείς τους βρίσκεται στη φυλακή».