Καραμέρος: Δεκατρία χρόνια χωρίς έστω ένα νέο σχολείο στο Μαρούσι είναι πολλά

Συνάντηση με το ΔΣ της 13 χρόνια χωρίς έστω ένα νέο σχολείο στο Μαρούσι είναι πολλά είχε ο υποψήφιος δήμαρχος


ΕΛΛΑΔΑ
23:59
07/03/2019
Καραμέρος: Δεκατρία χρόνια χωρίς έστω ένα νέο σχολείο στο Μαρούσι είναι πολλά
9
loading

Η έλλειψη νέων σχολικών μονάδων εδώ και 13 χρόνια αλλά και ζητήματα που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας των σχολείων του Αμαρουσίου τέθηκαν στη συνάντηση που είχε, ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Καραμέρος, με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αμαρουσίου.

«13 χρόνια χωρίς έστω ένα νέο σχολείο στο Μαρούσι είναι πολλά» επισήμανε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένο Μαρούσι», καθιστώντας σαφές ότι ως επόμενη δημοτική αρχή «είναι στις προτεραιότητές μας να 'ξεκαθαριστούν' τα οικόπεδα που έχουν θεσμικά προσδιοριστεί και δεσμευτεί για ανέγερση σχολικών μονάδων και να αξιοποιηθούν πλήρως οι πόροι που πρόκειται να διατεθούν από τον Δημόσιο Οργανισμό Κτιριακών Υποδομών (ΚΤΥΠ) για την κατασκευή τουλάχιστον δύο νέων σχολείων την επόμενη τετραετία».

Ο υποψήφιος δήμαρχος ενημέρωσε τη διοίκηση της Ένωσης για την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ, από τους οποίους ζήτησε να ενταχθεί ικανός αριθμός δομών στο Μαρούσι, που θα υποδεχτεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο όλα τα νήπια και προνήπια στο πλαίσιο της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

9
σχόλια
 1. avatar Selas

  Αν οι Μαρουσιώτες ψηφίσουν αυτόν τον Καραεμμετό είναι άξιοι της μοίρας τους.

 2. avatar audioware

  Νοιάστηκε για τα σχολεία το άτομο...

 3. avatar θα μας κάνετε και παιδιά

  για να γεμίσουμε τα σχολεία;

 4. avatar Τσίπρας ΔΟύρου βραχιολάκια

  Πώς να τα προλάβει όλα η Δούρου; Εκτός από αποτυχημένη Περιφερειάρχης , και υπόδικη για δολοφονίες πολιτών της και καμιά εικοσαριά άλλες κατηγορίες, τώρα θέλει να συνεχίσει Περιφερειάρχης προς μεγάλη χαρά των γραφείων τελετών!

 5. avatar Solega

  Ο επαγγελματίας λογοκριτής των σχολίων που δεν ήταν αρεστά στο ΣΥΡΙΖΑ, (κατά το διάστημα που εργαζόταν στο enikos), μιλάει για σχολεία στο Μαρούσι!!!
  Ο «φασιστερός» προσπαθεί να μας πείσει ότι προεκλογικά έγινε «δημοκράτης».

 6. avatar Σύζυγος Μαρίνας

  Πώς να τα προλάβει όλα ο Πατούλης; Εκτός από αποτυχημένος δήμαρχος Αμαρουσίου δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του ΙΣΑ, πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ και καμμιά εικοσαριάς άλλων οργανώσεων, τώρα θέλει να γίνει Περιφερειάρχης!

 7. avatar Ο άνθρωπος που επινόησε το κίνημα ΄κίτρινα γιλέκα΄!

  https://www.youtube.com/watch?v=clovW7gZvQI

 8. avatar Άσε ρε

  Τα 12 χρόνια χωρίς νέα σχολεία δεν σε ενοχλούσαν. Φέτος σε ενοχλησαε. Πριν τις εκλογές παντού ιδέες και λύσεις. Μετά τις εκλογές, ούτε για μαϊντανός στα πρωιναδικα δεν κανετε

 9. avatar Γονέας 1

  Αντε ρε [...] σχολείο θελουμε ή έντιμους καθηγητές που το μυαλό τους δεν ειναι στη λούφα αλλα πως να κάνουν το μαθητή να αγαπήσει τη γνώση. Εδω στο ΜΑΡΟΥΣΙ το 80% των καθηγητών ειναι επαγγελματίες λουφαδόροι. Μιλάω εκ πείρας ως γονέας με 4 παιδιά

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει