Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι δικαστές και οι εισαγγελείς

Εξήγγειλαν συνεχείς στάσεις εργασίας


ΕΛΛΑΔΑ
19:53
08/12/2012
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι δικαστές και οι εισαγγελείς
4
loading

Την συνέχιση των κινητοποιήσεων τους μέχρι 19 Ιανουαρίου 2013, σε ηπιότερα όμως μορφή, αποφάσισαν το απόγευμα με ισχυρότατη πλειοψηφία τα μέλη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κατά την έκτακτη Γενική Συνέλευσή τους.
 
Ειδικότερα, με ψήφους περίπου 250 υπέρ και 50 κατά, οι δικαστές αποφάσισαν την παράταση των κινητοποιήσεων τους μέχρι 19 Ιανουαρίου 2013, οπότε και θα πραγματοποιήσουν νέα έκτακτη Γενική Συνέλευση για να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.
 
Συγκεκριμένα, θα κατέρχονται από τις έδρες από τις 12 το μεσημέρι έως το τέλος του ωραρίου (3 μ.μ.), ενώ μέχρι σήμερα κατέβαιναν από τις έδρες από τις 10 π.μ. έως 3 μ.μ.
 
Επίσης, ανέτρεψαν παλαιότερη απόφαση τους η οπαία απαγόρευε τη δημοσίευση των δικαστικών αποφάσεων εκτός από τις επείγουσες και από εδώ και στο εξής θα δημοσιεύουν πλέον κανονικά όλες τις αποφάσεις.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Edessa46

  τι κρατος ειναι αυτό που μειώνει τις αποδοχές του ταλαιπωριμένου κλάδου των ΔΙΚΑΣΤΩΝ και δεν κόβει από αυτους που πέρνουν λίγα μια και αυτοί είναι συνηθησμένοι στα ΛΙΓΑ

 2. avatar nikos xasapis

  Επιστράτευση εδώ Kai τώρα

 3. avatar nikos

  Καλώς ή κακώς, οι Δικαστές είναι πλέον το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέσο πίεσης να μειωθούν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οι εξωφρενικοί μισθοί των βολευτών μας και των παρακλαδιών τους.

 4. avatar Tiger Kotsos

  Εγκρίνω και επαυξάνω.
  Η θα ανέβουν οι μισθοί τον δικαστικών η θα κατέβουν αυτοί των πολιτκών.
  Για να ακούσω σχόλια από τους.....\"εθνοπατέρες\"......

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει