Θύματα ληστών έπεσαν σήμερα το πρωί υπάλληλοι του ΚΤΕΛ Λαμίας. Συγκεκριμένα, δύο υπάλληλοι του ΚΤΕΛ στις οκτώ και μισή το πρωί έκαναν ανάληψη 90.000 ευρώ από υποκατάστημα τράπεζας.

Στη συνέχεια πήγαν σε άλλο υποκατάστημα άλλης τράπεζας και κατέθεσαν 10.000 ευρώ. Αμέσως μετά έχοντας τις 80.000 ευρώ στο καλαθάκι ενός σκούτερ που χρησιμοποιούσαν κατευθύνθηκαν προς τις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ, που απέχουν 2 χιλιόμετρα. Τα χρήματα που είχαν προοριζόταν για τη μισθοδοσία των υπαλλήλων.

Μετά από 300 μέτρα περίπου δύο άγνωστοι φορώντας κουκούλες βγήκαν από ένα σημείο που ήταν σταθμευμένα φορτηγά και πέταξαν μια μεγάλη μεταλλική ράβδο στο δρόμο. Ο οδηγός του σκούτερ στην προσπάθειά του να την αποφύγει έπεσε και οι άγνωστοι με την απειλή όπλου πήραν το σκούτερ και μαζί με αυτό και τα χρήματα και απομακρύνθηκαν.

Οι δύο υπάλληλοι ειδοποίησαν αρχικά τους συναδέλφους τους στο ΚΤΕΛ και στη συνέχεια την αστυνομία.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών χωρίς όμως αποτέλεσμα. Όπως αναφέρει υπήρξε καθυστέρηση στην ειδοποίησή της κατά 15 λεπτά περίπου. Το μόνο που έχει βρεθεί μέχρι στιγμής είναι το σκούτερ, εγκαταλειμμένο σε απόσταση περίπου 1500 μέτρων από το σημείο της ληστείας.

Παράλληλα, όπως διευκρινίζει η αστυνομική διεύθυνση δεν υπήρχε ενημέρωση από το ΚΤΕΛ Λαμίας για διακίνηση τέτοιου ποσού.