Αυτοψία σε όλα τα ακίνητα που διαθέτει η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης στη Β. Ελλάδα πραγματοποίησαν η πρόεδρος Αυγή Μαρκοπούλου και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΑ Δημήτρης Λάμπρου, καθώς και κλιμάκιο της εταιρείας.

Στόχος των επισκέψεων αυτών είναι η «μεγιστοποίηση της αξίας της δημόσιας τουριστικής περιουσίας της χώρας και η συμβολή της ΕΤΑ στην τουριστική ανάπτυξη και την Εθνική Οικονομία, μέσω της άμεσης αξιοποίησης των ακινήτων της».

Συγκεκριμένα, έγινε αυτοψία σε όλα τα ακίνητα των νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Πιερίας, τόσο στα υποκαταστήματα της ΕΤΑ (μαρίνα Καλαμαριάς, ακτή Αγίας Τριάδας, κάμπινγκ Παλιουρίου), όσο και στα ακίνητα προς αξιοποίηση, τα οποία είναι: έκταση στο Παλιούρι, τα ακίνητα στην Επανομή και στον Άγιο Ιωάννη Νικήτης, το Κτήμα Αζάπικο, το κάμπινγκ Σκοτίνας, το Τουριστικό Περίπτερο Ξενία Πλαταμώνα κ.ά.

Αξίζει να επισημανθεί πως πρόκειται να βγει άμεσα σε διαγωνισμό το κάμπινγκ Σκοτίνας το οποίο βρίσκεται στην παραλία Σκοτίνας Πιερίας, σε παραλιακή έκταση 400 στρ. περίπου και στη συνέχεια έκταση στο Παλιούρι, αφού κρίνεται πως βρίσκονται σε ικανό βαθμό ωριμότητας.