Βροχοπτώσεις αναμένουμε σήμερα αρχικά στη βορειοδυτική Ελλάδα και στο ανατολικό Αιγαίο, ενώ αργότερα τα φαινόμενα θα επεκταθούν στη βόρεια Ελλάδα, στο υπόλοιπο τμήμα του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις, ενώ ενδέχεται να εκδηλωθούν ασθενείς βροχές στην Εύβοια και στην ανατολική Στερεά. Χιονοπτώσεις μικρής διάρκειας αναμένεται να σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 1 έως 15 στη βόρεια Ελλάδα, 1 έως 16 στη δυτική Ελλάδα, 4 έως 17 στο βόρειο Αιγαίο και από 5 έως 20 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από τα νοτιοδυτικά, με ένταση από 6 έως 7 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βορειοδυτικούς, έως 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν πολύ ισχυροί δυτικοί – βορειοδυτικοί άνεμοι, εντάσεως 7 έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.