Ο χιονιάς κρατά κλειστά σχολεία στην Κρήτη

Όλη τη νύχτα δούλευαν τα εκχιονιστικά στο οροπέδιο Λασιθίου


ΕΛΛΑΔΑ
9:36
16/01/2019
Ο χιονιάς κρατά κλειστά σχολεία στην Κρήτη
loading

Κλειστά θα παραμείνουν για σήμερα αρκετά σχολεία στο Ηράκλειο αλλά και στο οροπέδιο Λασιθίου εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Συγκεκριμένα κλειστά θα είναι τα σχολεία στο δήμο Παλιανής, Γοργολαϊνη και Τεμένους, Σκαλάνι, Βασιλειες, Άγιος Σύλλας, Άγιος Βλάσης αλλά και όλα τα σχολεία στον δήμο Μίνωα Πεδιάδας.

Στο οροπέδιο Λασιθίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Τα εκχιονιστικά δούλευαν όλη τη νύχτα, ενώ έγιναν διακομιδές ασθενών με εκχιονιστικά μηχανήματα.

Επιπλέον, κλειστές και οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που βρίσκονται στη διοικητική περιφέρεια του δήμου Χερσονήσου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή και οι οποίες καθιστούν την πρόσβαση αλλά και τη λειτουργία των σχολικών μονάδων αδύνατη.

Συγκεκριμένα, θα παραμείνουν κλειστά, στη Δημοτική Κοινότητα Επισκοπής, ο Παιδικός Σταθμός, το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Επισκοπής και στην Τοπική Κοινότητας Σγουροκεφαλίου το Νηπιαγωγείο Σγουροκεφαλίου.

Στο δήμο Μαλεβιζίου δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε Ροδιά, Μάραθος, το δημοτικό σχολείο της Τυλίσου και Κρουσώνα.

(φωτογραφία αρχείου)

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει