Ένταση στην κινητοποίηση των εκπαιδευτικών στη Βουλή

Συγκρούστηκαν με δυνάμεις της Αστυνομίας που έκαναν χρήση χημικών - Δείτε φωτογραφίες στο newsbeast.gr


ΕΛΛΑΔΑ
14:52
11/01/2019
Ένταση στην κινητοποίηση των εκπαιδευτικών στη Βουλή
2
loading

Ένταση υπήρξε στην κινητοποίηση που πραγματοποιούν οι εκπαιδευτικοί εναντίον του νομοσχεδίου για τους διορισμούς την επόμενη τριετία στον χώρο της Παιδείας, που κατέθεσε ο αρμόδιος υπουργός, Κώστας Γαβρουγλου.

Με την πορεία τους να καταλήγει στη Βουλή, υπήρξε και ένταση με άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι είχαν «φράξει» τις δύο εισόδους που οδηγούν στο Κοινοβούλιο. Οι διαδηλωτές βρίσκονται δεξιά και αριστερά στα σκαλιά, τα οποία προσπαθούν να ανέβουν.

Η πλατεία είναι γεμάτη από κόσμο, ενώ πραγματοποιήθηκε και μικρή χρήση χημικών. Οι τσολιάδες έφυγαν τη στιγμή που έφτασαν στο σημείο οι εκπαιδευτικοί και τους μετέφεραν στο κτίριό τους, στην Ηρώδου Αττικού.

Μάλιστα, οι εκπαιδευτικοί πέταξαν και το στεφάνι που είχε καταθέσει στον Άγνωστο Στρατιώτη η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του newsbeast.gr:

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar σορρυ

    Φίλοι αναπληρωτές , μην κοιτάτε μονο το δικο σας βόλεμα, υπάρχουν και άλλοι εκπαιδευτικοί που δουλεύουν σε άλλες δουλειές, να μετράει και αυτή η προϋπηρεσία! Υπάρχουν και άλλοι που δεν διορίστηκαν αναπληρωτές, αυτοί στον καιάδα? Υπάρχουν και αυτοί που εχουν περαιτέρω μόρφωση με μτχ?

  2. avatar Χρηστος

    Και τώρα αυτοί είναι δάσκαλοι για τα παιδιά μας....Απόγονοι του ίδιου του Αριστοτέλη θα έλεγα.... Δεν γίνεται να εισάγουμε μερικούς φιλέλληνες δασκάλους από Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία κ.α. και να γλυτώσουμε από αυτά τα πίθηκοειδή που πληρώνονται ως δάσκαλοι και από το ΚΚΕ ως συνεχιστές μιας νεκρης και αποτυχημένης ιδεολογίας;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει