«Είναι απαράδεκτο να γίνει οποιαδήποτε άλλη ανατροπή που αφορά στις τριετίες, τις αποζημιώσεις και το χρόνο εργασίας», δήλωσε αναφορικά με τα εργασιακά ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, μετά από συνάντηση που ο ίδιος μαζί με αντιπροσωπεία της Συνομοσπονδίας είχαν με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, στα κεντρικά Γραφεία της παράταξης, στην Ιπποκράτους.

Ο κ. Παναγόπουλος ανέφερε ότι ο κ. Βενιζέλος «βρίσκεται κοντά στις αντιλήψεις που εκφράσαμε» και πως «η στάση του κόμματός του θα είναι συνάρτηση της συνολικής συζήτησης και του επιπέδου διαπραγμάτευσης που θα αποφασιστεί σήμερα με τους πολιτικούς αρχηγούς».

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, λίγες ώρες πριν τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, όπως επεσήμανε, έθεσε στον κ. Βενιζέλο «όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους ενόψει αυτών των διαπραγματεύσεων» και «υπενθυμίσαμε ότι δεν είναι μόνο τα εργασιακά, είναι ένα δυσβάστακτο πακέτο πολλών δισ. που αφορούν στον προϋπολογισμό του 2013 και θα επιβαρύνουν τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους».

«Περιμένουμε και σε κάθε περίπτωση προετοιμάζουμε τις αγωνιστικές μας κινητοποιήσεις», υπογράμμισε, ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του.