Σε στάση εργασίας προχωρούν αύριο Τρίτη από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη της βάρδιας οι νοσοκομειακοί γιατροί, με αφορμή την άφιξη της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος καλεί τους γιατρούς που υπηρετούν σε Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά ιατρεία της χώρας να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται σε διάφορες πόλεις της χώρας στις 13:00.

«Η καγκελάριος της Γερμανίας αποτελεί την αρχιτέκτονα των Μνημονίων, που ισοπεδώνουν την κοινωνία και υπονομεύουν το μέλλον των παιδιών μας. Η επίσκεψή της εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο εκβιασμού του ελληνικού λαού, αλλά και των άλλων ευρωπαϊκών λαών, ώστε να δεχτεί τα σχεδιαζόμενα νέα μέτρα κοινωνικής γενοκτονίας. Για τον λόγο αυτό οι νοσοκομειακοί γιατροί θεωρούν την κ. Μέρκελ ανεπιθύμητη στην Ελλάδα», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Η ΟΕΝΓΕ καλεί τους γιατρούς να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται σε όλη τη χώρα σήμερα το απόγευμα ως απάντηση στα μέτρα που σχεδιάζει να φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση.