Η νέα σχολική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει και γι’ αυτό το λόγο η Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, στέκεται δίπλα στους μαθητές, τους φοιτητές και τους γονείς τους και «στέλνει αδιάβαστες τις τιμές».
Στον ολοκαίνουριο 60σέλιδο κατάλογο που είναι διαθέσιμος πλέον σε όλα τα καταστήματα Κωτσόβολος, οι καταναλωτές θα ανακαλύψουν μία απίστευτη ποικιλία σε επώνυμα προϊόντα όπως υπολογιστές, εκτυπωτές, περιφερειακά υπολογιστών, προϊόντα κινητής τηλεφωνίας καθώς και ολοκληρωμένες προτάσεις υπηρεσιών σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Αυτή τη χρονιά το σπίτι των φοιτητών θα εξοπλιστεί πιο εύκολα από ποτέ χάρη στα φοιτητικά πακέτα που προσφέρουν τα καταστήματα Κωτσόβολος:

– Μονόπορτο ψυγείο UNITED και κουζινάκι ESCO μόνο με € 222
– Μονόπορτο ψυγείο UNITED, πλυντήριο UNITED 5Κ και κουζινάκι ESCO μόνο με €419
– Μονόπορτο ψυγείο UNITED, Samsung Monitor-TV LED 22’’ & κουζινάκι ESCO μόνο με €395
– Ψυγείο Hisense, Samsung Monitor-TV LED 22’’, πλυντήριο UNITED 5Κ και κουζινάκι ESCO μόνο με € 679

Επίσης, μία σειρά ειδικών προσφορών έρχεται για να κάνει τη νέα σεζόν πιο… ασφαλή αφού όλοι οι καταναλωτές με την απόκτηση ενός νέου Η/Υ θα έχουν κέρδος 50% στην αγορά του NORTON Antivirus 360 για την πλήρη προστασία του υπολογιστή τους από ιούς και 30% στην αγορά του νέου Office Home and Student. Επίσης, με κάθε αγορά Android Smartphone αξίας 159€ και άνω, οι καταναλωτές θα μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν το NORTON Mobile για την πλήρη προστασία του κινητού τους τηλεφώνου.

Οι high tech μαθητές σε όλα τα καταστήματα Κωτσόβολος, μπορούν να βρουν και να αποκτήσουν σε μοναδικές τιμές, τους νέους φορητούς υπολογιστές Ultrabook, μία νέα έμπνευση της Intel. Η ενεργοποίηση του Η/Υ σε λιγότερο από 7’’, το πάχος το οποίο είναι λιγότερο από 21 χιλιοστά, οι έξυπνες επιδόσεις και τα εκθαμβωτικά γραφικά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των μοναδικών Ultrabook, τα οποία ήρθαν για να ενθουσιάσουν και να προσφέρουν στους χρήστες μία εντελώς νέα εμπειρία χρήσης φορητού υπολογιστή!

Μερικές μόνο από τις απίθανες ευκαιρίες της Κωτσόβολος είναι:
– Laptop με διπύρηνο επεξεργαστή μόνο 399€
– Tablet με οθόνη 7’’ μόνο 149€
– Πολυμηχάνημα HP μόνο 39€

Εκτός από τις μοναδικές προϊοντικές προσφορές, η Κωτσόβολος, προσφέρει για πρώτη φορά στην έναρξη αυτής της σχολικής χρονιάς δύο νέες υπηρεσίες υπολογιστών μέσω του Support 360o:
1) Γονικό Έλεγχο με 24,90€
– Προστασία των παιδιών από την πρόσβασή τους σε ιστοσελίδες με ακατάλληλο περιεχόμενο
– Συμβουλές και ενημέρωση για το πιο κατάλληλο λογισμικό

2) Έλεγχο καλής λειτουργίας Η/Υ (PC Health Check) με 29,90€
– Βελτιστοποίηση της ταχύτητας λειτουργίας του υπολογιστή σας για να δουλεύει στο maximum των δυνατοτήτων του
– Έλεγχος για ιούς και απομάκρυνσή τους με ταυτόχρονη ανανέωση του αντιϊκού προγράμματος

Επίσης, 3 ακόμη προτάσεις για υπηρεσίες Η/Υ, κάνουν το Support 360o την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ολοκληρωμένη υποστήριξη:
1) Ανάκτηση δεδομένων από 14,90€
– Υψηλό ποσοστό ανάκτησης των χαμένων αρχείων
– Έως και 500€ όφελος από το κόστος ανάκτησης
– Απόλυτη προστασία των προσωπικών δεδομένων

2) Υποστήριξη Η/Υ στο χώρο του καταναλωτή από 29,90€
– Σύνδεση και επίδειξη του νέου υπολογιστή
– Εγκατάσταση περιφερειακών συσκευών και προγραμμάτων
– Δημιουργία τοπικού δικτύου με έως 3 υπολογιστές

3) Total Support Premium για Laptop από 10,83€*
– Κάλυψη για θραύση οθόνης ή εισροής υγρού στο πληκτρολόγιο
– Απεριόριστες επισκευές για 3 έτη ό,τι και αν συμβεί
– Αντικατάσταση με νέα συσκευή
– Παροχή δανειστικής συσκευής για όσο διάστημα διαρκεί η επισκευή

*Ισχύει για αποπληρωμή σε 12 μηνιαίες δόσεις.

Με αφορμή την επιστροφή στα θρανία, ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe, δήλωσε: «Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αποτελεί για την Κωτσόβολος μία επιπλέον ευκαιρία για εμάς να σταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις δίπλα στους μαθητές, τους φοιτητές και τους γονείς, προσφέροντάς τους μοναδικές προσφορές σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Ειδικότερα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η Κωτσόβολος, ως η κορυφαία αλυσίδα στον κλάδο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, μπορεί και πρέπει να στηρίξει τους Έλληνες καταναλωτές. Για το λόγο αυτό, στέλνουμε τις τιμές αδιάβαστες για χάρη των μαθητών και των φοιτητών και προσφέρουμε μία τεράστια ποικιλία προϊόντων καθώς και ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών σε τιμές που θα βοηθήσουν την ελληνική οικογένεια στις αγορές της. Εύχομαι σε όλους μία καλή σχολική και ακαδημαϊκή χρονιά»!