Η ανακοίνωση της ΑΝΕΚ για τη φωτιά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

«Οι μηχανισμοί πυρόσβεσης του πλοίου λειτούργησαν άμεσα και η φωτιά ετέθη υπό έλεγχο από το πλήρωμα»


ΕΛΛΑΔΑ
9:36
29/08/2018
Η ανακοίνωση της ΑΝΕΚ για τη φωτιά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
3
loading

Ανακοίνωση εξέδωσε η ANEK για τη φωτιά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η εταιρεία υπογραμμίζει πως η φωτιά στο πλοίο εκδηλώθηκε στο γκαράζ με τα φορτηγά και τονίζει ότι οι μηχανισμοί πυρόσβεσης του Ελευθέριος Βενιζέλος λειτούργησαν άμεσα και η φωτιά ετέθη υπό έλεγχο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΑΝΕΚ

Στις 28/08 και ώρα 23:45 εκδηλώθηκε φωτιά στο γκαράζ νούμερο 3 με τα φορτηγά, στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Χανιά.

Οι μηχανισμοί πυρόσβεσης του πλοίου λειτούργησαν άμεσα και η φωτιά ετέθη υπό έλεγχο από το πλήρωμα. Το πλοίο επέστρεψε στον Πειραιά με ίδια μέσα.

Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν ασφαλώς και η εταιρία μεριμνά για την εξυπηρέτηση των άμεσων αναγκών τους και την συνέχεια του ταξιδιού τους.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, οι επιβάτες καλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 210 4197470 και 210 419742.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Μστ

    Είναι απλά τα πράγματα...καράβια, αεροπλάνα, πούλμαν και οτιδήποτε χρησιμοποιείτε κυρίως για μεταφορά επιβατικού κοινού πρέπει μετά από κάποια χρόνια να αποσύρεται...το \"ελευθέριος βενιζέλος\" είναι πλοίο 20 ετών.!!!

  2. avatar Παπαδόπουλος Αντώνης

    Ταξιδέψαμε την Κυριακή 26/8/18 με το συγκεκριμένο πλοίο. Μύριζε καυσαερία στους εσωτερικούς χώρους και το κυριότερο τα αμάξια τα φόρτωναν κολλητά το ένα στο άλλο. Ζήτημα να είχε απόσταση 5 πόντους περιφερειακά το κάθε όχημα. Λογικά αν πήρε φωτιά μόνο ένα όχημα να εξαπλωθεί σε όλα τα παρακείμενα. Απόρρω αν αυτό είναι νόμιμο και αν ελέγχονται ποτέ οι εταιρείες από τις αρμόδιες αρχές για το τρόπο φόρτωσης.

  3. avatar Διονύσιος

    Στα πλοία της ΑΝΕΚ (και δυστυχώς όχι μόνο) τα θέματα πυρασφάλειας σε ότι αφορά το γκαράζ των οχημάτων είναι τραγικά. Μισή ώρα πριν την έξοδο από το πλοίο, ένα σωρό ανεγκέφαλοι οδηγοί, κατεβαίνουν στο γκαράζ, ανάβουν τσιγάρο και κινητήρα αυτοκινήτων και οι υπάλληλοι της ΑΝΕΚ αδιαφορούν πλήρως για την άκρως επικίνδυνη αυτή κατάσταση. Τόλμησα να υποδείξω στους ανθρώπους της ΑΝΕΚ τον εξαιρετικό κίνδυνο της κατάστασης και αδιαφόρησαν πλήρως...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει