Προβλήματα από το πρωί στην Ύδρα με την ηλεκτροδότηση

Τι αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ σε ανακοίνωσή του


ΕΛΛΑΔΑ
17:17
26/08/2018
Προβλήματα από το πρωί στην Ύδρα με την ηλεκτροδότηση
2
loading

Ο ΔΕΔΔΗΕ με αφορμή την ολική διακοπή ηλεκτροδότησης στην Ύδρα, η οποία σημειώθηκε σήμερα Κυριακή 26 Ιουλίου 2018 στις περίπου 5.30 το πρωί, διευκρινίζει ότι συνεχίζει μέχρι και αυτή την ώρα τις προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη επανηλεκτροδότηση του νησιού.

Ο ΔΕΔΔΗΕ, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, προχώρησε αμέσως μετά τη διακοπή στην επιθεώρηση του Δικτύου από τον Υποσταθμό Κρανιδίου μέχρι τη Θερμησία (συνολικού μήκους περίπου 25 χλμ) καθώς και των υποβρύχιων διασυνδέσεων του νησιού, ενώ τα συνεργεία του επιθεώρησαν κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες - καθώς απαγορεύεται η χρήση οχήματος - το Δίκτυο της Ύδρας.

Ταυτόχρονα έχουν ληφθεί μέτρα για την άμεση μεταφορά Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών, προκειμένου να επανηλεκτροδοτηθεί το νησί σε περίπτωση που η αποκατάσταση της βλάβης αποδειχθεί χρονοβόρα.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει συγνώμη για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιοριστεί η ενόχλησή τους.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar nikman1972

    Κάποτε θα ανακαλύψουν και σε αυτά τα νησιά, τα απόμακρα και ερημικά από τον κόσμο, τις ανεμογεννήτριες την αφαλάτωση τα φωτοβολταϊκά και τότε σαν θαύμα θα ζήσουν καλύτερα...οι θα τα φτιάξουν οι \"ξένοι\" αφού αγοράσουν τα πάντα σε τιμή ευκαιρίας.

  2. avatar ΦΡΑΝΚΥ

    Να υποθεσουμε οτι εχει επιτραπει η κινηση υπηρεσιακων οχηματων για γρηγορη αποκατασταση ζημιας , σωστα ??

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει