Νταλίκα διέλυσε όλα τα φώτα σε σήραγγα στην Αθηνών – Λαμίας

Ο οδηγός δεν υπολόγισε το ύψος του φορτίου του


ΕΛΛΑΔΑ
19:05
24/08/2018
Νταλίκα διέλυσε όλα τα φώτα σε σήραγγα στην Αθηνών - Λαμίας
8
loading

Κλειστή για 2 ώρες παρέμεινε η σήραγγα στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο 179o χιλιόμετρο, πάνω από τα Καμένα Βούρλα, όταν ο οδηγός μιας νταλίκας που για φορτίο του είχε ένα ακόμη αυτοκίνητο δεν υπολόγισε το ύψος του φορτίου του, μπήκε μέσα στη σήραγγα και στη συνέχεια ξήλωσε όλα τα φώτα που υπάρχουν στο πάνω μέρος της μικρής σήραγγας που έχει μήκος 280 μέτρων.

Είναι χαρακτηριστικό, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, πως για πρώτη φορά συμβαίνει στις συγκεκριμένες σήραγγες τέτοιο ατύχημα, ωστόσο όμως εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν άλλα αυτοκίνητα με συνέπεια να μην έχουμε τραυματισμούς.

Έτσι η κυκλοφορία στο ρεύμα της Εθνικής οδού από Λαμία προς Αθήνα γινόταν μέσω από παρακαμπτήριους δρόμους μέχρις ότου τα συνεργεία μπορέσουν και να βγάλουν τα οχήματα από τη σήραγγα αλλά και να αποκαταστήσουν τις βλάβες. Πριν από λίγο δόθηκε στην κυκλοφορία και πάλι το συγκεκριμένο τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

8
σχόλια
 1. avatar Νίκος Μ

  Κάτι ανάλογο έγινε και γίνετε τακτικά στην Γερμανία
  Μόνο που το όχημα δεν μπορεί να μπει στη στηραγγκα καθως ανάβουν κόκκινα φανάρια 300μετρα πριν και στα τελευταία 50 μέτρα κατεβαίνουν μπαρες που κλείνουν το διελευση για όλα τα οχήματα μέχρι να αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία από την αστυνομία - πολύ καλό σύστημα απλώς κολλάς μέχρι να έρθει η Αστυνομία (σύντομα αλλά όλα εξαρτώνται και από την κυκλοφορία)

 2. avatar cptApeos

  Ι-ΤΕ ΠΑΙ-ΔΕΣ ΕΛ-ΛΗ-ΝΩΝ

 3. avatar Takis_0731

  Ποιος θα πληρώσει τώρα την ανευθυνότητα του οδηγού;

  1. avatar supi

   η ασφαλιστική...

 4. avatar Ploigos

  .............................ωστόσο όμως εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν άλλα αυτοκίνητα με συνέπεια να μην έχουμε τραυματισμούς...............................................................γινόταν μέσω από παρακαμπτήριους δρόμους μέχρις ότου τα συνεργεία μπορέσουν και να βγάλουν τα οχήματα από τη σήραγγα...............................................
  Δε μπορώ να καταλάβω υπήρχαν ή δεν υπήρχαν άλλα αυτοκίνητα στη σήραγγα ??????

 5. avatar Γιώργος63

  Με 3,25 € Αφίδνες, 3,80€ Θήβα, 3,80 Θεολόγο θα περίμενε κάποιος ότι οι εταιρείες που διαχειρίζονται την Εθνική θα είχαν οπτική προειδοποίηση σχετικά με το ύψος του οχήματος όπως σε όλο τον πλανήτη που έχουν σήραγγες

 6. avatar A.G

  Να τα πληρώση το [...] τώρα

 7. avatar Papara-tsas

  Δεν πρέπει στις σήραγγες να υπάρχει πινακίδα που να αναφέρει το - επιτρεπόμενο ύψος - - πρέπει να υπάρχει . . . . [...] - ΜΕΤΡΟ να μετράει απο μακριά τον κάθε ανεύθυνο που πιάνει τιμόνι στα χέρια του .
  Ευτυχώς δεν τον ακολουθούσαν άλλα οχήματα .... ευτυχώς ....!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει