Η αλυσίδα επίπλων, διακόσμησης και οικιακού εξοπλισμού ΔΙΑΦΑΝΟ, προσφέρει έως τις 31 Αυγούστου από όλα τα καταστήματά της, εκπτώσεις που φθάνουν έως και το 70%, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αποκτήσουν είδη επίπλου και οικιακού εξοπλισμού αλλά και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για το καλοκαίρι σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Στα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ μπορεί κανείς να αναζητήσει έξυπνες ιδέες και λύσεις μέσα από μία μεγάλη ποικιλία επίπλων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, ειδών διακόσμησης, οικιακού εξοπλισμού καθώς και είδη ταξιδιού, εποχιακά προϊόντα και αξεσουάρ για την παραλία.

Τα καταστήματα της αλυσίδας ΔΙΑΦΑΝΟ διαθέτουν άνετους χώρους για ευχάριστη περιήγηση των καταναλωτών στο εσωτερικό τους, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 20.000 προϊόντα σε είδη σπιτιού καθώς και μία μεγάλη ποικιλία από εποχιακά προϊόντα και αξεσουάρ.

Η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση που προφέρουν τα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ανανεώσουν τον χώρο του σπιτιού τους αλλά και τη διάθεσή τους, επιλέγοντας έξυπνες και οικονομικές λύσεις.