Στις 30 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στο www.marfinfoundation.gr για τις τρεις μεταπτυχιακές υποτροφίες που θέσπισε η Marfin Egnatia Bank, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Marfin.

Οι υποτροφίες θεσπίστηκαν στη μνήμη των τριών υπαλλήλων που έχασαν τη ζωή τους στις 5 Μαΐου, όταν το υποκατάστημα της τράπεζας στην οδό Σταδίου τυλίχτηκε στις φλόγες.

Πρόκειται για τους Επαμεινώνδα Τσακάλη, Παρασκευή Ζούλια και Αγγελική Παπαθανασοπούλου.

Κάθε υποτροφία προσφέρει οικονομική βοήθεια 15.000 ευρώ, ετησίως σε υποψήφιους που έχουν ήδη εγγραφεί σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα τραπεζικών η οικονομικών σπουδών. Τα ονόματα των υποτρόφων για το ακαδημαϊκό έτος 2010- 2011 θα ανακοινωθούν εντός του Οκτωβρίου 2010.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν:

– Ημερομηνία γέννησης μετά την 30/09/1980.

– Ελληνική ή Κυπριακή υπηκοότητα.

– Τίτλο σπουδών Πανεπιστημίου της Ελλάδας ή Πανεπιστημίου του εξωτερικού αναγνωρισμένο από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.).

– Βαθμό πτυχίου από 7,5/10 και άνω από ελληνικό πανεπιστήμιο ή ισότιμη βαθμολογία από Πανεπιστήμιο Εξωτερικού, βεβαιωμένη από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

– Γίνει δεκτοί σε Πανεπιστήμιο για μεταπτυχιακό πρόγραμμα της επιλογής τους, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, για την παρακολούθηση πρώτου μεταπτυχιακού προγράμματος τραπεζικού ή οικονομικού αντικειμένου.