Με κατάσχεση του σπιτιού του απειλεί τον Γρηγόρη Ορφανουδάκη η γερμανική Δικαιοσύνη, εάν δεν καταβάλει το ποσό των 5.000 ευρώ για την υπόθεση με τη διαφημιστική καμπάνια ούζου, που εκδικάστηκε πέρυσι σε δικαστήριο του Μονάχου.

Ο ηθοποιός που πρωταγωνίστησε με μεγάλη επιτυχία στην τηλεοπτική σειρά «Νησί», μήνυσε τον διευθυντή της Campari Germany και τους συνεργάτες του που έκαναν την καμπάνια του ελληνικού ούζου διότι, όπως λέει, αρνήθηκαν να του καταβάλλουν την αποζημίωση αλλά και τον κορόιδεψαν, λέγοντάς του, ότι δεν ήταν εκείνου η φωνή στο σποτ. «Ξέχασαν να αφαιρέσουν τη φωνή μου από τις συγκεκριμένες σκηνές, που έλεγα και το χαρακτηριστικό “γεια μας”», αναφέρει στο newsbeast.gr.

Και τονίζει: «Ξαφνικά, από το δεύτερο χρόνο άρχισαν να μου αποκρύπτουν ότι συνεχίζει να παίζεται. Στη συνέχεια μου έκαναν διάφορα παζάρια για το θέμα της τιμής. Πλαστογράφησαν την υπογραφή μου σε μία από τις συμβάσεις. Έπαψαν να με πληρώνουν τα τελευταία δύο χρόνια και αναγκάστηκα να καταφύγω στο Μόναχο για να βρω το δίκιο μου, πιστεύοντας ότι οι Γερμανοί είναι πιο αδέκαστοι στα της Δικαιοσύνης. Κι όχι μόνο δε συνέβη αυτό αλλά μας αντιμετώπισαν σαν σκουπίδια».

Ο Γρηγόρης Ορφανουδάκης εξηγεί ότι το διαφημιστικό έγινε το 2005 στη Μύκονο και η συμφωνία τους ήταν να προβληθεί μόνο στη Γερμανία. «Το 2005 έκανα ένα διαφημιστικό για τη Γερμανία με ένα γνωστό προϊόν ούζου. Το γύρισμα έγινε στη Μύκονο και κράτησε δύο ημέρες και η συμφωνία ήταν το σποτ να προβάλλεται μόνο εκεί», λέει.

Για να τονίσει ότι μπορεί να έχασε μία μάχη αλλά δεν έχασε τον πόλεμο. Γι’ αυτό και εύχεται να βρεθεί ένας δικαστής, ο οποίος θα δει την αλήθεια και θα αποδώσει δικαιοσύνη.

Ακούστε τι είπε ο ηθοποιός