Αλλαγές θα ισχύσουν για ένα 24ωρο, από το πρωί του Σαββάτου έως το πρωί της Κυριακής, σε τμήμα της διαδρομής και στην αφετηρία της λεωφορειακής γραμμής Χ95, που συνδέει το Σύνταγμα με το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Λόγω έργων στην οδό Όθωνος, από τις 7 το πρωί του Σαββάτου έως τις 7 το πρωί της Κυριακής η αφετηρία της λεωφορειακής γραμμής Χ95 μεταφέρεται προσωρινά από την οδό Όθωνος στην αφετηρία των λεωφορειακών γραμμών Ε14 και Χ14 στην Λεωφ. Βασ. Αμαλίας, μεταξύ και απέναντι των οδών Ξενοφώντος και Όθωνος.

Η διαδρομή της γραμμής Χ95 από Αεροδρόμιο προς Σύνταγμα τροποποιείται προσωρινά ως εξής : Από Λεωφ. Βασ. Σοφίας, Βασ. Γεωργίου Α’, αριστερά Πλατεία Συντάγματος, συνέχεια Φιλελλήνων, αριστερά Βασ. Αμαλίας, προσωρινό τέρμα στην αφετηρία των γραμμών Ε14, Χ14.

Η διαδρομή της γραμμής 856 από Αιγάλεω προς Δάφνη τροποποιείται προσωρινά ως εξής: Από Σταδίου, Πλατ. Συντάγματος, συνέχεια Φιλελλήνων, δεξιά Βασ. Αμαλίας – συνέχεια η κανονική διαδρομή. Καταργείται προσωρινά για γραμμή 856 η στάση: «ΠΛ.ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ» επί της ΛΕΩΦ.ΒΑΣ.ΑΜΑΛΙΑΣ μεταξύ ΟΘΩΝΟΣ και ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ

Στο τμήμα της τροποποιημένης διαδρομής τα λεωφορεία θα κάνουν στάση στις ήδη υπάρχουσες άλλων λεωφορειακών γραμμών.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στο πληροφοριακό κέντρο ΟΑΣΑ τηλ. 11 185.

(φωτογραφία αρχείου)