Την έναρξη πτήσεων κοινού κωδικού ανακοίνωσαν σε Αθήνα και Χιούστον σήμερα οι Continental Airlines και Aegean Airlines, δύο εταιρίες που ταυτόχρονα είναι μέλη της Star Alliance.

Όπως ανακοινώθηκε, από σήμερα η Continental θα βάλει τον κωδικό της (CO) σε επιλεγμένες πτήσεις της Aegean μεταξύ Αθήνας και έξι δημοφιλών ταξιδιωτικών ελληνικών προορισμών (Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδος, Μύκονος, Σαντορίνη και Χανιά) καθώς επίσης και στις πτήσεις της Aegean μεταξύ Αθήνας-Λάρνακας.
 
Σε επόμενο στάδιο, η Continental θα βάλει τον κωδικό της σε πτήσεις της Aegean μεταξύ Αθήνας-Λονδίνου (LHR), Αθήνας-Μονάχου (MUC) και Αθήνας-Φρανκφούρτης (FRA). Κατόπιν δε κυβερνητικής έγκρισης η Continental θα βάλει τον κωδικό της σε πτήσεις της Aegean μεταξύ Αθήνας-Παρισιού (CDG) και Αθήνας-Ρώμης (FCO)

Επίσης, από σήμερα η Aegean θα βάλει τον κωδικό της (Α3) στις πτήσεις της Continental μεταξύ Νέας Υόρκης (Newark) και Αθηνών. Κατόπιν δε κυβερνητικής έγκρισης, η Aegean Airlines θα βάλει τον κωδικό της και σε πτήσεις της Continental μεταξύ Νέας Υόρκης-Παρισιού (CDG) και Νέας Υόρκης-Ρώμης (FCO).