Άνοιξαν μόνο τα μισά ξενοδοχεία για το Πάσχα

Στο 50% οι πληρότητες, 30.000 ακυρώσεις στα νησιά


ΕΛΛΑΔΑ
11:47
13/04/2012
Άνοιξαν μόνο τα μισά ξενοδοχεία για το Πάσχα
2
loading

Χωρίς Έλληνες επισκέπτες θα μείνουν φέτος το Πάσχα τα περισσότερα νησιά, ενώ καλύτερη είναι η εικόνα στους ηπειρωτικούς προορισμούς.

Τα πλοία ξεκίνησαν γεμάτα χτες το πρωί για Κυκλάδες, Κρήτη, Δωδεκάνησα, όμως οι ακυρώσεις προς τους νησιωτικούς προορισμούς προσεγγίζουν τις 30.000 άτομα.

Φέτος το Πάσχα άνοιξε μόλις ένα στα δύο ξενοδοχεία και σε αυτά οι πληρότητες μετά βίας φτάνουν το 50%, όπως για παράδειγμα στην Κρήτη, ενώ σε παραδοσιακούς πασχαλινούς προορισμούς όπως η Κέρκυρα και η Πάτμος, η πτώση ξεπερνά ακόμα και το 60%.

Όπως αναφέρει τον Έθνος, στη Σαντορίνη το 80% των ξενοδοχείων είναι κλειστά καθώς η ζήτηση ήταν ιδιαίτερα μικρή.

Αντίθετα, ανοδικά αναμένεται να κινηθούν οι αφίξεις στην ηπειρωτική Ελλάδα, όμως οι περισσότεροι επισκέπτες θα καταλύσουν στα πατρικά τους και όχι σε κάποιο ξενοδοχείο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar PaulM

    Μόνο ο τουρισμός μας απόμεινε σαν έσοδο γι' αυτή τη ριμάδα χώρα. Ας τον χαντακώσουμε κι αυτόν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, να δούμε τι άλλο θα κάνουμε. Ντροπή στην ΠΝΟ. Ντροπή στο υπουργείο ανάπτυξης για την καθυστερημένη και ελλειπή προβολή της χώρας. Ντροπή σε όσους απομονώνουν νησιά και προορισμούς με μονοπωλιακά μέσα. Ντροπή για την κατάντια μας γενικά. Ας πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας και ας ξεκινήσουμε με την ψήφο μας στις επόμενες εκλογές. Μακριά από τα σημερινά πολιτικά δεδομένα και παρατάξεις.

  2. avatar PerMan

    Έτσι χαίρονται οι κανίβαλοι του ΠΑΜΕ και της ΠΝΟ. Θάψε τα νησιά, λες και αυτοί δεν είναι νησιώτες κατά 80% ίσως και περισσότερο. Κρίμα.......................

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει